• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Švaros virtuvėje niekada nebus per daug. Jei pažvelgtumėte pro mikroskopą, kas knibžda lentos mėsai pjaustyti plyšiuose (nors ją nuolat plaunate), turbūt kitaip pažvelgtumėte į virtuvės reikmenų sterilizatorių. Šis higienos aparatas sterilizuoja šaukštus, peilius, pjaustymo lentas ir net virtuvinius rankšluosčius, įkaitindamas juos savo kameroje iki 65 laipsnių temperatūros. Sakote, per maža? Neskubėkit: išlikusias bakterijas pribaigia antrasis sterilizavimo etapas – švitinimas ultravioletiniais spinduliais.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų