REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
77
Oksana Pikul-Jasaitienė (nuotr. Organizatorių)

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė neslepia – nors už lango žiema prasidėjo tik dabar, šventinę nuotaiką ji jaučia jau kurį laiką. Žinoma moteris ne tik spėjo papuošti namus, bet ir apgalvojo, kokiomis dovanomis šiais metais nustebins savo šeimą.

77

Dainininkė bei vizažistė Oksana Pikul-Jasaitienė neslepia – nors už lango žiema prasidėjo tik dabar, šventinę nuotaiką ji jaučia jau kurį laiką. Žinoma moteris ne tik spėjo papuošti namus, bet ir apgalvojo, kokiomis dovanomis šiais metais nustebins savo šeimą.

REKLAMA

Naujienų portalui tv3.lt ji atvirai papasakojo, kaip ruošėsi didžiosioms metų šventėms.

Oksana atviravo, kad šventinėmis nuotaikomis ji gyvena jau kurį laiką: „Ji juntama jau daug anksčiau, nei pagal kalendorių turėtume ją jausti. Ypatingai tai jaučia žmonės, kurie dirba šou biznyje – jiems dažnai dėl filmavimų tenka ir Kalėdas, ir Kūčias atšvęsti žymiai anksčiau, nei kad yra tikroji data. Mes, tikriausiai, ir pirmieji eglutes pasistatome, ir su šeima nusifotografuojame. Pas mus senų senovėje jau juntamos tos šventės. Tačiau, tiesą pasakius, laukiu jau greičiau to tikrojo Kūčių vakaro, Kalėdų ryto.“

Šįkart eglutę ir visus namus dainininkė puošė kartu su 3 metų sūnelio Dominyko pagalba. Tiesa, jo dėmesį galiausiai patraukė kas kita. „Sūnus užtruko labai trumpai, nes jis susigundė žaisliukais ir ėmė su jais pabėgęs žaisti, o aš pati ne tiek ilgai ir užtrukau“, – šypsodamasi sako Oksana.

REKLAMA
REKLAMA

Pasitikdama Kalėdas, O. Pikul-Jasaitienė stengiasi per daug neišlaidauti, o puošdama namus atsižvelgia ir į saugumą.

„Šįkart puošiau praėjusiais metais pirktais žaisliukais, kurie, mano nuomone, vis dar yra man reikalingi ir atlieka gerą darbą, nes yra saugūs. Jie nėra stikliniai. Todėl šiais metais nesukau sau galvos ir papuošiau taip pat. Bet iš esmės norisi kasmet šiek tiek atsinaujinti, pakeisti, papuošti vis kitaip. Nors kartais susimąstau: kamgi reikia tiek žaislų ir ar protinga tiek į juos investuoti?“ – svarsto dainininkė.

REKLAMA

Tiesa, kitais metais eglutės žaisliukus vis dėlto gali tekti keisti: „Jei sūnus norės prisidėti, tai leisime jam paeksperimentuoti, kad mažylis papuoštų eglutę savaip. Mamos širdis labiau džiaugsis mažylio papuošta eglute, nei savo pačios“.

Žinoma moteris apie dovanas taip pat stengiasi pradėti galvoti kur kas anksčiau – dalį jau turi nupirkusi. „Tiesą pasakius, baru save už tai, kad „tempiu gumą“. Reikėtų viską susidėlioti dar prieš tą visą šurmulį, kad po to būtų ramu, bet kažkaip šiais metais neypatingai skubu. Šiek tiek dovanų jau turiu, o ir šiaip, žinau, kam ir kiek kokių dovanų reikia“, – patirtimi pasidalijo ji.

REKLAMA
REKLAMA

Oksana pasakojo, kad vieno būdo, kaip renka dovanas, neturi, o taip pat stengiasi atkreipti dėmesį ir į kainas.

„Tiesą pasakius, neatsisakau ir pirkimo internetu – tai išmėginta ir tikrai patogu, praktiška. Perkant internetu, tu kartais gali atrasti netgi dar didesnes akcijas, nei parduotuvėse. O ir laikas dabar labai brangus, juolab, kai turiu vaikutį ir daugybę darbų. Tačiau kai nežinau, ko iš tiesų noriu, užsuku ir į parduotuves, nes kartais pačiupinėti fiziškai ar išrinkti daiktą akimis yra irgi malonu ir gera“, – sakė vizažistė.

Paklausta, ar švenčių proga kartu su vyru krepšininku Simu Jasaičiu jiedu vienas kitą bando nustebinti, Oksana atviravo: „Esu praktiška moteris ir man patinka dovanoti ir gauti praktiškas dovanas, kurias gali panaudoti gyvenime ir buityje. Dažniausiai mes apsitariame ir pasisakome, kokia dovana pradžiugintų. Žinoma, per gyvenimą būta visko – siurprizų taip pat. Bet iš esmės, mėgstu išsiaiškinti, ko žmogus nori. Lygiai taip pat ir su krikšto vaikučiais – klausiu, ko jie norėtų iš Kalėdų senelio.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Niekam ne paslaptis, kad vaikai savo nuomonę apie dovanas dažnai keičia, vis dėlto O. Pikul-Jasaitienė tikina, kad šiuo atveju jai problemų tikrai nekils.

„Kadangi esu mama ir savo sūnų pažįstu, dažniausiai žinau, ką Kalėdų seneliui rašyti (šypsosi). Bet šiais metais susimąstėme, nes buvo vienokia idėja, dabar jau mąstau apie kitokią. Bet kokiu atveju, savo vaikui dovaną išrinkti tikrai nėra sunku. Be to, turiu tokį mažylį, kuris, manau džiaugsis bet kuria dovana“, – džiaugėsi ji.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų