REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
122
Tėvai ir vaikai

Kartais tėvų ir jų vaikų panašumas tiesiog stulbina.

122

Kartais tėvų ir jų vaikų panašumas tiesiog stulbina.

REKLAMA

Įdomiausia stebėti, kaip laikui bėgant keičiasi žinomų žmonių vaikai. Įdomu todėl, kad gana dažnai vienaip ar kitaip apie juos sužinome iš jų tėvų, kurie dalijasi naujienomis bei nuotraukomis socialiniuose tinkluose, su šeimos nariais apsilanko įvairiuose renginiuose.

Daugelyje interviu Oksana yra sakiusi, kad vaikas jos gyvenime užima svarbiausią vietą. Tiesa, ilgus mėnesius trunkantis skandalas nemenkai išvargino atlikėją Oksaną Pikul, tačiau ji tikina, kad dabar yra laiminga ir niekas jos nepalauš, o svarbiausia gyvenime jai - sūnus. 

„Aš labai tikiu, kad visa tai nurims, pasimirš, niekas apie tai nebekalbės. Savo patirtimi ir patarimais tikrai norėsiu dalintis su moterimis, kurios susiduria su panašia situacija. Esu pati laimingiausia, nes visi mano artimieji sveiki – tai yra didžiausias mano džiaugsmas.

REKLAMA
REKLAMA

Turiu nuostabų sūnų, kuris yra mano gyvenimo meilė, turiu dėl ko stengtis ir būti laiminga“, - tv3.lt sakė ji.

Žavus debiutas su dukrele 

Apie tai, kad vaikai jai svarbiausia gyvenime ne kartą yra sakiusi ir Violeta Tarasovienė. 

Neseniai vienos laidos filmavimo metu žiūrovai galėjo išvysti neįtikėtiną debiutą – scenoje su savo mažąja dukra pasirodė gerai žinoma atlikėja Violeta Tarasovienė.

REKLAMA

Kartu su dukra Gabriele pasirodžiusios moterys atliko bendrą dainą, o didžiausias jų gerbėjas buvo Violetos sutuoktinis ir Gabrielės tėtis – buvusios legendinės vaikinų grupės „Bavarija“ vokalistas Vilius Tarasovas.

Namuose turi savas pareigas

Apie vaikų auklėjimą tv3.lt interviu yra kalbėjusi ir I. Stumbrienė, kuri tikino, kad būtinos tam tikros sąlygos.

Pasirodo, jog būsima dvylikamatė mergaitė namuose turi savo pareigų. Inga moko atžalą būti savarankiška ir atsakinga.

„Namuose pas mus kiekvienas yra atsakingas už tam tikrus darbus. Estellos pareiga yra namuose šluostyti dulkes. Karts nuo karto mes pasidalindamos plauname indus, kartais pasidalindamos mes ir gaminame. Kartais gamina ji, kartais gaminu aš. Priklauso nuo polėkio“, – apie pareigas kalbėjo Inga.

I. Stumbrienės dukrelė pamažu atranda savo kelią ir aistrą gyvenime. Paaiškėjo, jog paauglė dievina gaminti maistą ir jau ne vienerius metus tuo domisi. 

Nuotraukų galerijoje – žymiausių Lietuvos garsenybių tėvai ir vaikai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų