REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjusių metų pabaigoje pristatęs patį žiūrimiausią filmą „Pats sau milijonierius", Tadas Vidmantas grįžta su nauja komedija.

Praėjusių metų pabaigoje pristatęs patį žiūrimiausią filmą „Pats sau milijonierius", Tadas Vidmantas grįžta su nauja komedija.

REKLAMA

Tai jau šeštasis žiūrovų pamėgto režisieriaus darbas, šį kartą pakviesiantis į naktinę žvejybą. Ir nors pernai T. Vidmantas daugelyje interviu minėjo, kad 2020 metais ilsėsis ir kito filmo nedarys, tačiau jau dabar intensyviai ruošiasi būsimiems filmavimams.

Šį kartą Tadas Vidmantas iš prodiuserių gavo tokį pasiūlymą, kurio negalėjo atsisakyti. Naujas jo filmas bus kuriamas iškarto dvejomis – lietuvių ir anglų – kalbomis. Bet svarbiausia, kad jo gamybai bus pasitelktos itin modernios technologijos.

„Nemeluosiu, tikrai galvojau, kad 2020 metus paskirsiu poilsiui, kelionėms ir nieko neveiksiu. Na, bent jau nedarysiu filmo. Tačiau karantinas kiek pakoregavo mano planus, nes kai negali keliauti, tai nebėra prasmės ir ilsėtis. O tada gavau pasiūlymą sukurti ir nufilmuoti dvikalbį filmą, apie ką kartais pasvajodavau. Aš nemėgstu daryti to, ką jau esu daręs, kartotis, tad šis projektas bus visiškai kitoks – tiek stilistiškai, tiek technologiškai. Tikiu, kad Europoje dar niekas taip nėra filmavęs,” – intrigavo Tadas Vidmantas.

REKLAMA
REKLAMA

„Naktinės žvejybos“ filmavimas turėtų prasidėti birželio 19 d., tačiau jau dabar vyksta intensyvūs parengiamieji darbai, o kartu – partnerių paieška. Šiandien ryte T. Vidmantas feisbuke pasidalino žinute, kviečiančia įmones, kurios norėtų bendradarbiauti ir integruoti savo produktus į naują filmą.

REKLAMA

„Naktinė žvejyba“ pasakoja apie du į žvejybą išsiruošusius kaimynus, Justą ir Povilą. Atokioje ežero saloje susitikę vyrai kalbasi apie „reikalus" bei moteris, tačiau netikėta linkme pasisukęs pokalbis virsta ne tik intriguojančiu vyrų gyvenimus atskleidžiančiu siužetu, bet ir išlikimo kova vienam iš jų.

Komedijoje pagrindinius vaidmenis atliks aktoriai Leonardas Pobedonoscevas ir Marius Repšys. Ir nors žadama, kad stilistiškai tai bus kiek kitoks nei žiūrovams įprasta T. Vidmanto darbas, tačiau ir šioje komedijoje netrūks režisieriui būdingo taiklaus humoro, ironijos bei netikėtos pabaigos. Taip pat filmas žiūrovą nustebins ir inovatyviais techniniais sprendimais.

Planuojama, kad komedija kino teatrus pasieks jau šių metų spalio mėnesį.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų