• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

Kulinarinės laidos „La maistas“ virtuvės šefai pasiruošę jums pateikti net tris patarimus, kurie pravers kiekvieną dieną, gaminant pietus arba vakarienę.

REKLAMA

Sekmadienį 9 val. per TV3 rodytoje laidoje „La Maistas – žaidžiame Heloviną!“ mūsų šefas Tomas Rimydis dalinosi patarimu, kaip rauginti obuolius įdomiau.

Rezultatą, ką pagamino Tomas, žiūrėkite vaizdo įraše.

Jeigu neturėjote galimybės laidos pasižiūrėti gyvai, šiuo patarimu dalinamės žemiau esančiame video:

Vylius Blauzdavičius dalinosi patarimu, kaip pagaminti greitus vištienos tacos ir kaip juos lengvai paversti žaismingu Helovino vakarėlio užkandžiu. Rezultatą, ką pagamino Vylius, žiūrėkite vaizdo įraše.

Savo ruožtu laidos svečias šefas Dmitrij Urbanovič dalinosi patarimu, kaip orkaitėje iškepti traškius batatų (vadinamų saldžių bulvių) traškučius bei kaip jiems suteikti įdomių žaismingų formų.

Rezultatą, ką pagamino Dmitrij žiūrėkite vaizdo įraše.

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3, o jei nespėjote peržiūrėti laidos, tai padaryti galite čia. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų