TV3 laidoje „La maistas“ – odė obuoliams. Garsiausi Lietuvos šefai Tomas Rimydis, Vylius Blauzdavičius ir kviestinis svečias kiekvieną sekmadienį dalijasi kulinarinėmis idėjomis, laužo standartus ir kviečia žiūrovus pamilti maisto gaminimą.

Pakaitinkite obuolius keptuvėje: Bertos receptas taps mėgstamiausiu  (nuotr. stop kadras)

Pakaitinkite obuolius keptuvėje: Bertos receptas taps mėgstamiausiu (nuotr. stop kadras)

Sekmadienį kviestinė viešnia, tinklaraščio „cukrinis avinėlis“ autorė Berta Garuckė siūlo idėją visiems, kurie mėgsta valgyti obuolienes, tačiau nenori arba nemoka jų ilgai virti.

Berta siūlo lengvai ir greitai pagaminti karamelizuotą obuolių padažą.

Pakaitinkite obuolius keptuvėje: Bertos receptas taps mėgstamiausiu

Pakaitinkite obuolius keptuvėje: Bertos receptas taps mėgstamiausiu

Jums reikės: sviesto, kelių šaukštų rudojo cukraus ir obuolių. Keptuvėje išlydome sviestą, beriame kelis šaukštus rudojo cukraus ir paleidžiame obuolių skilteles karamelizuotis.

Atvėsus viską sutrinkite ir skanaukite su blyneliais, varškėčiais ar vafliais. Toks obuolių karamelizavimas patiks ir vaikams, ir suaugusiems, todėl megaukitės skoniu, vaišinkite svečius ir džiaukitės rudeniu! 

Išskirtinius virtuvės šefų receptus ir daugiau kulinarinių paslapčių išvyskite laidoje „La Maistas“ kiekvieną sekmadienį 9 val. per TV3!  

 

Improvizuokime
2019-09-17 20:03:21
Tikrai nereikalingas cukrus.Pasirinkite saldesnius obuolius.paskaninti galima kam kas skaniau-galima įdėti riešutų,galima į pabaigą virimo spanguolių,šilauogių,kriaušių.
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Improvizuokime 2019-09-17 20:03:21
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Tikrai nereikalingas cukrus.Pasirinkite saldesnius obuolius.paskaninti galima kam kas skaniau-galima įdėti riešutų,galima į pabaigą virimo spanguolių,šilauogių,kriaušių.   ATSAKYTI

Top Video

Pikantiškas moters elgesys ant automobilio: netrukus buvo sulaikyta
DABAR RODOMA
Pikantiškas moters elgesys ant automobilio: netrukus buvo sulaikyta
DABAR RODOMA
Užfiksavo šlykšų pabėgioti išėjusios moters poelgį: paviešino, kad sugėdintų
DABAR RODOMA
Po paviešinto įrašo iš darbo mergina buvo atleista – klientai pašėlo
DABAR RODOMA
Laidotuves pertraukė netikėtumas: vyrui teko šokti į iškastą duobę
DABAR RODOMA
Išgyveno nemaloniausią incidentą lėktuve: keleivei prireikė palydovų pagalbos
DABAR RODOMA
Paviešintas įrašas, kaip siuntų darbuotojais apsimetę vyrai surišo šeimą ir ją apvogė
DABAR RODOMA
Moteris patyrė gyvenimo sukrėtimą: su taksi nevažiuos dar ilgai
DABAR RODOMA
Nufilmuota tragedijos akimirka: neišsiskleidęs nei vienas parašiutas pražudė vyrą
DABAR RODOMA
Paliko vienam kartui su tėčiu: mama išvydusi savo mažylę paklaiko
DABAR RODOMA
Nepaprasta akimirka: draugystė ištirpdė milijonų internautų širdis
REKLAMA
Dietologė Ieva Laukytė-Gaulė (nuotr. asm. archyvo)
Kulinarinė laida „La maistas“ sekmadienio rytais džiugina TV3 televizijos žiūrovus. Šį kartą šioje laidoje prisijungė ir gydytoja dietologė Ieva Laukytė-Gaulė. Ji ne tik ...
Laida „La maistas“
Greičiausiai nėra nė vieno lietuvio, kuris nemėgsta vištienos. Ji gali būti kepta, viršta, troškinta, panaudota sriuboms arba salotoms. Vis dėlto, jeigu pristigote idėjų, ką ...
Laida „La maistas“
Kulinarinė laida „La maistas“, rodoma sekmadienio rytais, TV3 televizijos žiūrovams jau tapo atradimu. Šį kartą laidos vedėjas Vitalijus Cololo kartu su dviem profesionaliais ...
Laida „La maistas“
Vištiena – ypač dažna ant lietuvių stalo. Ją mėgsta daugelis. Iš vištienos galima paruošti daugybę įvairiausių patiekalų. Tai patvirtins ir TV3 kulinarinės laidos „La Maistas“ ...
Tomas Rimydis gamins avienos šiupinį su grybų sūriu. (nuotr. TV3)
Jei norite pietus arba vakarienę pagaminti greitai ir neapsikrauti virtuvėje nereikalingais puodais arba keptuvėmis, siūlome jums vieno puodo vakarienę. Į pagalbą jau dabar ...
REKLAMA

TELEVIZIJA

TVPlay
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų