Porcijos 2. Užtruksite apie 20 min.
Reikės:
- 2 bulvės (didelės);
 - 0,5 cukinijos;
 - 2 kiaušiniai;
 - 2 v. š. miltų;
 - žiupsnio druskos;
 - 0,5 a. š. česnako granulių;
 - 1 a. š. svogūno granulių;
 - 1 a. š. persilado prieskonių;
 - žiupsnio pipirų;
 - šlakelio aliejaus, kepti;
 - grietinės patiekti;
 - saujelės smulkintų svogūnų laiškų, krapų.
 
Cukiniją sutarkuojame burokine tarka, pabarstome druska ir paliekame pastovėti. Kitame dubenyje burokine tarka sutarkuojame bulves, mušame kiaušinius, beriame prieskonius.
Į bulvių masę gerai nuspaudę skystį sudedame tarkuotą cukiniją. Gerai išmaišome. Blynus kepame gerai įkaitintoje keptuvėje, iš abiejų pusių, kol šiek iškeps ir gražiai apskrus. Patiekiame su grietine ir žalumynais.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
