Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 sauja petražolių
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 kilogramas krevečių be kevalo (virtos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinau keptuvėje aliejų ir pakepinau apie 2-3 min. susmulkintą česnaką.
Tuomet sudėjau krevetes, supyliau citrinos sultis, pabarsčiau druska bei pipirais ir patroškinau apie 5 min.
Baigiant troškinti subėriau susmulkintas petražoles.
Patiekiau dar šiltas.
Tai labai skanus ir paprastas patiekalas įvairioms progoms.
Šis patiekalas puikiai tinka ir Valentino dienai.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 česnakų
- 1 sauja petražolių
- 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 1 kilogramas krevečių be kevalo (virtos)
- šiek tiek druskos
- šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Įkaitinau keptuvėje aliejų ir pakepinau apie 2-3 min. susmulkintą česnaką.
Tuomet sudėjau krevetes, supyliau citrinos sultis, pabarsčiau druska bei pipirais ir patroškinau apie 5 min.
Baigiant troškinti subėriau susmulkintas petražoles.
Patiekiau dar šiltas.
Tai labai skanus ir paprastas patiekalas įvairioms progoms.
Šis patiekalas puikiai tinka ir Valentino dienai.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą