Įkaitinau keptuvėje aliejų ir pakepinau apie 2-3 min. susmulkintą česnaką. Tuomet sudėjau krevetes, supyliau citrinos sultis, pabarsčiau druska bei pipirais ir patroškinau apie 5 min. Baigiant troškinti subėriau susmulkintas petražoles. Patiekiau dar šiltas. Tai labai skanus ir paprastas patiekalas įvairioms progoms. Šis patiekalas puikiai tinka ir Valentino dienai. Skanaus.
Autorius: Inesa
INGREDIENTAI:
2 česnakų
1 sauja petražolių
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
1 kilogramas krevečių be kevalo (virtos)
šiek tiek druskos
šiek tiek baltųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įkaitinau keptuvėje aliejų ir pakepinau apie 2-3 min. susmulkintą česnaką. Tuomet sudėjau krevetes, supyliau citrinos sultis, pabarsčiau druska bei pipirais ir patroškinau apie 5 min. Baigiant troškinti subėriau susmulkintas petražoles. Patiekiau dar šiltas. Tai labai skanus ir paprastas patiekalas įvairioms progoms. Šis patiekalas puikiai tinka ir Valentino dienai. Skanaus.