• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 sauja petražolių
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 kilogramas krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinau keptuvėje aliejų ir pakepinau apie 2-3 min. susmulkintą česnaką.
    Tuomet sudėjau krevetes, supyliau citrinos sultis, pabarsčiau druska bei pipirais ir patroškinau apie 5 min.
    Baigiant troškinti subėriau susmulkintas petražoles.
    Patiekiau dar šiltas.
    Tai labai skanus ir paprastas patiekalas įvairioms progoms.
    Šis patiekalas puikiai tinka ir Valentino dienai.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

INGREDIENTAI:

  • 2 česnakų
  • 1 sauja petražolių
  • 3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 kilogramas krevečių be kevalo (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek baltųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinau keptuvėje aliejų ir pakepinau apie 2-3 min. susmulkintą česnaką.
    Tuomet sudėjau krevetes, supyliau citrinos sultis, pabarsčiau druska bei pipirais ir patroškinau apie 5 min.
    Baigiant troškinti subėriau susmulkintas petražoles.
    Patiekiau dar šiltas.
    Tai labai skanus ir paprastas patiekalas įvairioms progoms.
    Šis patiekalas puikiai tinka ir Valentino dienai.
    Skanaus.

Autorius: Inesa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų