INGREDIENTAI:
- 400 gramų bulvių (picos padui)
- šiek tiek juodųjų pipirų (picos padui)
- 1 vienetas paprikų (raudona)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaušinių (picos padui)
- 200 gramų pievagrybių (konservuoti)
- 150 gramų dešros (Biovela)
- šiek tiek druskos (picos padui)
- šiek tiek prieskonių
- šiek tiek žalumynų
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite pakepintas daržoves, susmulkintą dešrą, pabarstykite smulkintais žalumynais, prieskoniais ir užberkite tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių, kepkite tol, kol sūris išsilydys.
Autorius: Janina
REKLAMA