INGREDIENTAI:
  -   400 gramų   bulvių (picos padui) 
-   šiek tiek   juodųjų pipirų (picos padui) 
-   1 vienetas   paprikų (raudona) 
-   1 vienetas   svogūnų 
-   2 vienetai   kiaušinių (picos padui) 
-   200 gramų   pievagrybių (konservuoti) 
-   150 gramų   dešros (Biovela) 
-   šiek tiek   druskos (picos padui) 
-   šiek tiek   prieskonių 
-   šiek tiek   žalumynų 
  Paruošimo laikas: Apie 5 min.
          
PARUOŠIMO BŪDAS:
  -  Nuluptas ir nuplautas bulves smulkiai sutarkuokite. Į jas įmaišykite kiaušinius, suberkite prieskonius, pasūdykite. Gerai išmaišykite. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite lietinių blynų dydžio blynus. Įdarui kitoje keptuvėje apkepinkite smulkintą svogūną, šiaudeliais supjaustytas paprikas, griežinėliais supjaustytus pievagrybius. Blynus dėkite į kepimo formą arba ant skardos, ant jų dėkite pakepintas daržoves, susmulkintą dešrą, pabarstykite smulkintais žalumynais, prieskoniais ir užberkite tarkuotu fermentiniu sūriu. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 150 laipsnių, kepkite tol, kol sūris išsilydys. 
   Autorius: Janina 
     REKLAMA