• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Yra dalis namų šeimininkių, kurios, norėdamos apsaugoti maistą nuo gedimo, laiko jį šaldytuve. Žinoma, tai daryti būtina su gendančiais produktais, tačiau būtina žinoti kelis svarbius niuansus.

Yra dalis namų šeimininkių, kurios, norėdamos apsaugoti maistą nuo gedimo, laiko jį šaldytuve. Žinoma, tai daryti būtina su gendančiais produktais, tačiau būtina žinoti kelis svarbius niuansus.

REKLAMA

Pavyzdžiui, jeigu nusipirkote daugiau bananų, žinokite, kad jų nevalia dėti į šaldytuvą. Būtent šis vaisius yra tas, kuris turi būti kambario temperatūroje.

Jei bent kelias dienas norite juos apsaugoti nuo pajuodavimo ir juodų dėmelių, turėtumėte žinoti aukso vertės patarimą.

Paimkite maistinės plėvelės ir ja apvyniokite bananų galiukus. Bananų nuo kekės neskaidykite, palikite juos kekėje, tačiau susukite bendrai į maistinę plėvelę.

Toks būdas padeda apsaugoti bananus nuo ankstyvesnio gedimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų