REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
49
Grupė „120“ (nuotr. Tv3.lt/Ruslano Kondratjevo)

Visai neseniai praėjusių metų muzikinio projekto „X Faktoriaus“ nugalėtojai grupė „120“ pasinėrė į naują veiklą.

49

Visai neseniai praėjusių metų muzikinio projekto „X Faktoriaus“ nugalėtojai grupė „120“ pasinėrė į naują veiklą.

REKLAMA

Grupės nariai Šarūnas ir Dovydas pristato naują projektą, pavadinimu „Labas, darom hitą!“, o naujienų portalo tv3.lt skaitytojams jie atskleidė pirmųjų filmavimų užkulisius bei papasakojo, kodėl taip ilgai buvo dingę iš ekranų.

Pagrindinė minėto projekto mintis – vos per 5 valandas kartu su kitu žinomu Lietuvos atlikėju sukurti hitą.

Tiesa, ne su visais dalyvius, su kuriais kūrė hitą, Šarūnas ir Dovydas yra bendravę anksčiau. „Susipažinimas vyksta tuo pačiu metu, kaip ir kūryba“, – kalbėjo „120“.

Įdomu ir tai, kad hito kūrimas tampa iššūkiu ne tik vaikinams, bet ir jų laidos svečiams, mat kai kurie iš jų išsikelia sau tikslą sukurti kažką neįprasto, nepanašaus į jų stilių.

REKLAMA
REKLAMA

„Yra toks geras pasakymas, kad įkvėpimas tave turi atrasti dirbantį“, – teigia Dovydas pridėdamas, kad pirmas kelias valandas kurti būna tikrai sunku, tačiau mūzos laukti, jų nuomone, tiesiog negalima.

REKLAMA

Paklausti, apie didžiausius sunkumus, su kuriais tenka susidurti kuriant hitą, „120“ tai įvardija kaip vienas kitą. Vis dėlto abu sutinka, kad skirtas ribotas 5 valandų laikas padeda susiimti ir į kūrybą pažiūrėti rimtai.

„Jei esi atsipalaidavęs namie, tai tu penkias savaites gali kažką neįpareigojančiai daryti, o kai duotos tik 5 valandos, įsėdi į kūrybinį bolidą ir leki“, – patirtimi dalijosi Šarūnas.

Po didžiosios „X Faktoriaus“ pergalės, grupės „120“ nariai buvo kurį laiką dingę iš viešumos bei televizijos ekranų. Paklausti, kaip jaučiasi ir vėl čia sugrįžę, Šarūnas ir Dovydas atvirauja, kad be reikalo rodytis jie niekada nematė prasmės.

REKLAMA
REKLAMA

„Jei atvirai, man atrodo, kad tiek Šarūną, tiek ir mane žavi metodas, kai tu pasislepi ir iššauni su kažkokiu labai rimtu pareiškimu. Ne tai, kad tu po truputį trupini sausainius, o ateini ir paduodi visą sausainių dėžutę“, – teigė Šarūnas.

Visą pokalbį su grupe ir pirmąją jų laidos seriją galite pamatyti čia:

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų