• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Nežinau kaip jums, bet man cukinija viena mėgiamiausių daržovių“, - sako tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. Ji siūlo pagaminti iš cukinijos pertekliaus gardžių laivelių, kurių skonis nepaliks abejingų. 

„Nežinau kaip jums, bet man cukinija viena mėgiamiausių daržovių“, - sako tinklaraštininkė Audronė Zemenskienė. Ji siūlo pagaminti iš cukinijos pertekliaus gardžių laivelių, kurių skonis nepaliks abejingų. 

REKLAMA

Reikės: 2 cukinijų, 2 × 150 g. jautienos maltinių mėsainiams,  2 v.š. pomidorų padažo, tarkuoto sūrio, piprų ir druskos, svogūno ir česnako, prieskoninių žolelių, aliejaus kepimui.

Gaminimo eiga:

Cukiniją išskobiau, padariau laivelio formas. Išskobtą cukiniją susmulkinau. Keptuvėje su šlakeliu aliejaus apkepiau svogūną, česnaką, jautieną ir cukiniją.

Viską pagardinau prieskiniais ir baigiant kepti įdėjau pomidorų padažo. Apkepinėjau apie 10 min.

Cukinijos laivelius pagardinau druska, pipirais ir į juos sudėjau jautienos/cukinijos įdaro. Laivelius sudėjau ant kepimo poieriaus, truputį užbarsčiau sūrio ir kepiau orkaitėje 200 laipsnių temperatūroje 20 - 25 min.

Baigiant kepti užbarsčiau dar sūrio ir pakepiau kol sūris išsilydė.

Šaltinis: Gamink su Audrone

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų