• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Mėsainius galima gaminti aštresnius, švelnesnius ir produktus galite rinktis jums labiausiai patinkančius. Kadangi mano ir mano vyro skoniai skiriasi, mėsainius pagaminau skirtingus, t.y. skirtingais padažais.

Mėsainius galima gaminti aštresnius, švelnesnius ir produktus galite rinktis jums labiausiai patinkančius. Kadangi mano ir mano vyro skoniai skiriasi, mėsainius pagaminau skirtingus, t.y. skirtingais padažais.

REKLAMA

Pagaminus kilo mintis, jog vienas tinka moteriškam skoniui, o kitas labiau vyriškesnis, sodresnis ir gerokai aštresnis. 

Reikės:

2 × 150 gr. jautienos maltinių mėsainiams, 2 bandelių mėsainiams su sezamo sėklomis, salotų lapų, marinuoto agurko, sūrio (čederio), aliejaus kepimui

padažui:

Jai - trintų bruknių (šaldytų), jam - „adžikos“padažo.

Gaminimo eiga:

Bandeles, perpjautas pusiau, trumpai pakepiau aliejumi supurkštoje keptuvėje. Jautienos maltinius pakepiau gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus. Pagardinau druska ir pipirais. Maltinius kepiau po 1.5 - 2 min. iš abiejų pusių. Baigiant kepti uždėjau sūrio.

Mėsainis jai:

Vienos bandelės pusę sutepiau trintomis bruknėmis, uždėjau salotų lapą, maltinį su sūriu, marinuotą agurką ir ant viršaus kitą bandelės pusę. Mėsainį sutvirtinau smeigtuku.

Mėsainis jam:

Visa eiga tokia pati kaip ir mėsainio jai, tik bandelę sutepiau kitu padažu. 

Pagaminama laabai greit ir gavosi laabai skaniai.

Recepto šaltinis: Gamink su Audrone.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų