• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
69
Mergina laukia (nuotr. 123rf.com)

Milijonai moterų kasdien savęs ir draugių klausia, kodėl joms vis dar rašo jų buvę vaikinai? Daugeliu atveju tokio elgesio priežastis yra paprastesnė, nei mano moterys. Tiesiog reikia suprasti, kaip galvoja vyrai.

69

Milijonai moterų kasdien savęs ir draugių klausia, kodėl joms vis dar rašo jų buvę vaikinai? Daugeliu atveju tokio elgesio priežastis yra paprastesnė, nei mano moterys. Tiesiog reikia suprasti, kaip galvoja vyrai.

REKLAMA

Pavyzdžiui, įsivaizduokite, jog apie tą žmogų nieko negirdėjote maždaug 2 metus ir vieną dieną savo mobiliajame telefone aptinkate žinutę, kurioje klausiama, kaip laikotės. Tą akimirką pagalvojate, jog jis panoro vėl su jumis bendrauti, bet vėliau jis dingsta kaip į vandenį.

Kodėl vyras duotų žinoti, jog vis dar esate jo mintyse, tačiau baigtų pokalbį jam net neįsisiūbavus? Nors toks elgesys priverčia moterį susipainioti, tam yra kelios priežastys.

Jis mėgsta fantazuoti

Vyrai dažniausia svajoja apie moteris, su kuriomis kadaise susitikinėjo, kurias sutiko gatvėje, pamatė internete, traukinyje ar per televiziją.

REKLAMA
REKLAMA

Jie praleidžia daug laiko galvodami apie seksą (tokios mintys jų galvose apsilanko maždaug 19 kartų per dieną).

Nusiuntęs jums žinutę, jis įsivaizdavo jus, be to, gali būti, kad jam jūs vis dar esate patraukli, tačiau tai nereiškia, jog jis nori užmegzti santykius ar su jumis susitikti, tad geriausia yra tos žinutės per daug nesureikšminti.

REKLAMA

Jis jaučiasi prislėgtas

Kai vaikinas jaučiasi nuliūdęs ir prislėgtas savo rutinos, išsiuntęs jums žinutę jis pamalonina savo ego.

Jei jūs atsakysite, jis pagalvos, jog vis dar juo domitės. Jo nuotaika pasikeis, emocijos taps labiau pozityvios, nes, jo manymu, toks jūsų atsakymas jam leidžia suprasti, kad jis vis dar yra žavus. Vaikinui pakako trumpo jūsų atsakymo, todėl nėra prasmės su juo susitikti ar tęsti pokalbį.

Iš kitos pusės, buvusiam vaikinui su jumis susisiekus, pačios moterys jaučiasi šiek tiek geriau apie save, joms pasidaro smalsu, kodėl buvęs draugas vėl nori bendrauti. Jei jos gavo žinutę nuo savo buvusiojo, dailiosios lyties atstovės mano, jog vyrai nori tik vieno – sekso. Tačiau vyrai galvoja ne tik apie tai.

REKLAMA
REKLAMA

Jis nori pasirodyti esantis geresnis

Galbūt anksčiau jūsų gyvenimo dalimi buvęs vyras nori pasirodyti savo draugams, koks populiarus jis yra ir įteikia telefoną savo pažįstamiems, rodydamas jūsų siųstas žinutes kaip įrodymą.

Arba jis su jumis susisiekia draugui viską stebint ir norint įrodyti, kad moterys negali jam atsispirti, lyg savo telefono kontaktuose yra daugybė moterų telefono numerių, tik ir laukiančių bet kokio jo signalo. Jis nenori užmegzti jokio pokalbio, nes viskas, ko jam tuo metu reikia – jūsų atsakymas, kuris būtų pateiktas kaip įrodymas draugams.

Jis per daug sentimentalus

Vyrai taip pat gali būti jautrūs ir sentimentalūs. Galbūt visai neseniai jis prisiminė judviejų santykius ir kokie smagūs jie buvo, dėl to ėmė jūsų ilgėtis.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vedinas impulso, jis jums parašė žinutę, leisdamas suprasti, kad vis dar apie jus galvoja. Dažniausiai tokie sentimentalumai trunka labai neilgai, o jo mintys greitai pasisuka apie visai kitą moterį. Štai kodėl nereikėtų per daug sureikšminti paprastos trumposios žinutės, kurią siuntė jūsų buvęs draugas.

Jis vartojo alkoholio

Kokteiliai ir skaidrieji alkoholiniai gėrimai daugelį paverčia itin sentimentaliais žmonėmis.

Po kelių taurelių, žinutė jums – puiki mintis. Galbūt jį užplūdo romantiški jausmai, jo gyvenime trūksta moters, jis ilgisi būtent jūsų arba jam reikia šiek tiek moteriško dėmesio. To priežastimi gali būti bet kas. Juk kai esi neblaivus, viskas įmanoma, tačiau, kaip ir skambinimas esant išgėrus, taip ir siųstos žinutės kitą rytą priverčia gailėtis savo veiksmų.

REKLAMA

Jis ką tik išsiskyrė su mergina

Jei vyras, su kuriuo susitikinėjote prieš kelis metus, staiga iš niekur nieko atsiunčia jums žinutę, gali būti, kad jis ką tik išsiskyrė su neseniai jo širdį šildžiusia dama.

Turėdamas žaizdą širdyje, jausdamasis pažeidžiamas, jis nori atkurti judviejų turėtą ryšį ir, kad ir kaip trumpai tai truktų, vėl jaustis bent šiek tiek mylimas. Vos tik buvęs draugas pasijus geriau, ryšys vėl nutrūks, tad nereikėtų į tai investuoti nei savo laiko, nei nervų.

Jis galvoja kitaip, nei jūs

Kaip ir buvo anksčiau minėta, vyrų ir moterų mąstymas iš esmės skiriasi. Moterys kliaunasi stipriomis emocijomis ir jausmais, kiekvienam veiksmui jos turi turėti priežastį. Kad ir kaip ten būtų, jos dažnai neatskleidžia gilesnės tokios savo elgesio prasmės.

REKLAMA

Nors už vyrų veiksmų slepiasi tam tikri ketinimai, jie yra gerokai atviresni ir tiesmukiškesni, dėl to juos paprasčiau suprasti. Žinoma, jog reikėtų kartais išjungti moterišką mąstymą ir į situaciją pažvelgti tiesiog taip, kaip viskas yra iš tikrųjų.

Kad taptų dar aiškiau, buvusiam draugui su jumis susisiekus, geriausia yra nieko nesitikėti.

Moterys yra linkusios dėl vyrų elgtis šiek tiek neapgalvotai ir neturint pakankamai informacijos priimti skubotas išvadas. Jos nori suprasti, kodėl jis taip pasielgė, dėl to dažnai daugelis veiksmų yra per daug sureikšminami, dėl ko vėliau moterys ima painiotis ne tik mintyse, bet ir jausmuose.

Jūsų draugės gali teigti, jog buvęs vaikinas nekviečia jūsų į pasimatymą, nes bijo būti atstumtas. Galbūt iš tikrųjų jis yra per daug užsiėmęs darbe arba vienas iš jo šeimos narių sunkiai susirgo. Kai norite sužinoti žinutės atsiuntimo priežastį, vertėtų prisiminti šias kelias užuominas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Kad apsaugotumėte save ir savo jausmus, susirašinėjimui su buvusiuoju nesuteikite per daug reikšmės. Jei jis norės sus jumis susitikti, jis to paklaus. Jei ne, tai viskas, ką jums reikia žinoti. Jokio atsakymo ir nesistengimas palaikyti pokalbį signalizuoja, kad jūs jam rūpite nepakankamai, o jo žinutės nėra skirtos norint atkurti ilgalaikius romantiškus santykius.

Kaip žinoti, ar jis jumis nuoširdžiai domisi?

Požymio, kuris išduoda, ar vaikinas jumis iš tiesų rimtai domisi, žinojimas gali padėti išvengti nesusipratimų.

Kai vaikinas jums rašo gan dažnai, kviečia jus į pasimatymus, skambina ir domisi, kaip praėjo diena, jis siunčia signalus, kad jo ketinimai rimti. Tas pats galioja ir kai buvęs draugas nori atkurti prieš kurį laiką nutrūkusius santykius.

REKLAMA

Nuolatinės pastangos, dedamos norint jus geriau pažinti ir stengiantis kuo daugiau laiko praleisti kartu, rodo, kad jis siekia tapti jūsų antrąja puse. Kai nutraukiate ryšius su vaikinais, kurie tik kartais jumis domisi, esate teisingame kelyje, vedančiame link to vienintelio vyro gyvenime sutikimo.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų