• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Naujienų ir pramogų portalas tv3.lt keletą pastarųjų dienų kvietė balsuoti už seksualiausią krepšininką, kuris šiais metais pretenduoja patekti į galutinį Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės 12-tuką. Rinktinės kandidatai pagal amžių buvo suskirstyti į du pusfinalius.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmajame pusfinalyje varžėsi: Rokas Giedraitis, Artūras Gudaitis, Žygimantas Janavičius, Adas Juškevičius, Mindaugas Kuzminskas, Lukas Lekavičius, Domantas Sabonis ir Jonas Valančiūnas.

REKLAMA

Į finalą pateko trys daugiausiai balsų sulaukę krepšininkai: Adas Juškevičius (22 proc. gerbėjų balsų), Mindaugas Kuzminskas (22 proc.) ir Jonas Valančiūnas (19 proc.).

Antrajame pusfinalyje susigrūmė: Deividas Gailius, Paulius Jankūnas, Robertas Javtokas, Antanas Kavaliauskas , Mantas Kalnietis, Jonas Mačiulis, Artūras Milaknis, Marius Runkauskas ir Renaldas Seibutis.

Iš šio pusfinalio į finalą prasibrovė: Mantas Kalnietis (56 proc.), Robertas Javtokas (17 proc.) ir Jonas Mačiulis (9 proc.).

REKLAMA
REKLAMA

Už seksualiausią finalininką galite balsuoti iki rugpjūčio 10 d., 12 val. Būtent tuomet tituluosime patį seksualiausią krepšininką. Apklausą rasite paskutiniame šio straipsnio puslapyje.

Mindaugas Kuzminskas, 25 m., 205 cm., Malagos „Unicaja“

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų