• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ar Miuncheno „Bayern“ futbolininkai namie sukurs stebuklą ir sutriuškins „Barcelona“ klubą? Ar Turino „Juventus“ nesudegs Madrido pragare mače su „Real“? Tai paaiškės antradienį ir trečiadienį, kai vyks UEFA Čempionų lygos atsakomosios pusfinalio rungtynės. Jas rodys „Viasat Sport Baltic“ ir TV6 kanalai.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesioginės transliacijos prasidės 21.35 val. Pirmojoje dvikovoje „Barcelona“ Vokietijos čempionus sutriuškino net 3:0. Čempionų lygoje nėra buvę atvejo, kad ekipa, kuri pirmąsias atkrintamąsias rungtynes laimėjo tokiu rezultatu, nepatektų į kitą etapą.

REKLAMA

Tačiau bavarai nusiteikę perrašyti istoriją. Jie itin solidžiai žaidžia savo žiūrovų akivaizdoje. Ketvirtfinalyje „Bayern“ svečiuose „Porto“ klubui nusileido 1:3, tačiau savo aikštėje varžovus nušlavė 6:1. Aštuntfinalyje Miuncheno ekipa namie 7:0 sumindė Donecko „Šachtar“.

Pasak „Bayern“ trenerio Pepo Guardiolos, pastaruosius 15 metų pasaulyje nebuvo klubo, kuris sudėtimi pranoktų dabartinę „Barcelona“ komandą. „Bet mes esame „Bayern“, todėl negalime sakyti, kad antradienį neturime šansų“, – kalbėjo ilgametis Barselonos ekipos strategas P. Guardiola.

REKLAMA
REKLAMA

Anot Katalonijos klubo trenerio Luiso Enrique‘s, būtų pavojinga, jei jo auklėtiniai varžovams atiduotų iniciatyvą ir tik gintųsi. „Barcelona“ gynėjo Javiero Mascherano teigimu, svečių tikslas Miunchene – ne tik iškovoti kelialapį į finalą, bet ir kautis dėl pergalės. „Barcelona“ žaidėjai į Vokietiją atskrido būdami puikios nuotaikos. Praėjusį savaitgalį jie beveik užsitikrino Ispanijos čempionų titulą. Iki pirmenybių pabaigos likus dviem turams, „Barca“ „Real“ klubą lenkia keturiais taškais.

„Real“ ir „Juventus“ akistatoje aiškaus favorito nėra. Pirmajame mače Italijoje stipresni buvo Italijos čempionai, 2:1.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Madrido ekipai pakaktų pergalės 1:0. „Real“ futbolininkų varomoji jėga turėtų būti ir sportinis pyktis. Kai paaiškėjo, kad „Real“ tikriausiai liks be Ispanijos čempionato karūnos, žaidėjai suprato, kad jiems garbę gali išsaugoti tik triumfas Čempionų lygoje. Ispanijos komanda nusiteikusi trūks plyš patekti į finalą ir apginti nugalėtojos titulą.

Tačiau „Juventus“ futbolininkai užsimoję atlaikyti varžovų šturmą. „Bandysime prasimušti į finalą. Aišku, bus sunku, bet dabar esame labai geros sportinės formos. Mums būtina sužaisti idealias rungtynes“, – sakė Italijos čempionų treneris Massimilliano Allegri.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų