• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Skelbiama atranka į jaunimo mokymo kursus „Turninc: A Turning Point to Inclusion“, kurie vyks Portugalijoje. Šie kursai yra skirti žmonėms, jaunimo darbuotojams dirbantiems su mažiau galimybių turinčiais jaunais žmonėmis ir norintiems šia tema įgyvendinti programos „Erasmus+“ jaunimo srities projektus, susipažinti su finansavimo programomis, kurios galėtų geriau padėti dirbti savo darbą, sužinoti apie tarptautines galimybes jauniems žmonėmis, susitikti ir užmegzti ryšius su kitais tokio pobūdžio darbą dirbančiais jaunimo darbuotojais.

REKLAMA
REKLAMA

Įtrauktis (angl. inclusion) ir dalyvavimas – vieni pagrindinių prioritetų tiek buvusiose, tiek esamoje ES jaunimo programoje. Mokymo kursais siekiama įgalinti „Erasmus+“ jaunimo srities programoje patirties neturinčius jaunimo darbuotojus, jaunimo lyderius ir švietėjus skatinti aktyvesnį mažiau galimybių turinčių (toliau – MGT) jaunų žmonių dalyvavimą šioje programoje.

REKLAMA

Mokymo kursų metu dalyviai turės galimybę susipažinti su MGT jaunų žmonių dalyvavimo tarptautinėse ES programų veiklose iššūkiais; atkreipti dėmesį į sunkumus, su kuriais susiduria jaunimo darbuotojai, norintys įtraukti MGT jaunuolius į tarptautinius projektus; būti paskatintiems naudotis programos „Erasmus+“ jaunimo sritimi kaip įrankiu prisidedant prie socialinės MGT jaunuolių įtraukties bei gauti erdvę planuotis ateities veiksmus, veiklas.

REKLAMA
REKLAMA

Mokymo kursų metodai yra paremti patirtiniu mokymusi ir neformaliuoju ugdymu. Dalyviams bus sukurta erdvė, kur jie galės vieni iš kitų pasimokyti ir jaustis įgalinti inicijuoti teikti paraiškas ir vykdyti savo projektus. Mokymo kursai vyks 2015 m. gegužės 20–25 d. Portugalijoje.

Registracija vyksta iki 2015 m. balandžio 6 d. (imtinai). Daugiau informacijos ir registracijos formą rasite čia. Jaunimo tarptautinio bendradarbiavimo agentūra į šiuos mokymo kursus siųs 2 dalyvius.

Parengta pagal http://www.erasmus-plius.lt informaciją.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų