• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Edgaras Ulanovas BEKO-LKL derbyje pelnė 12 taškų, atkovojo 6 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko 21 naudingumo balą, o Kauno „Žalgiris“ 91:77 antrą kartą šį sezoną įveikė Vilniaus „Lietuvos rytą“.

REKLAMA
REKLAMA

„Rungtynės nebuvo tokios lengvos, kaip atrodė. Reikėjo maksimalaus nusiteikimo. Bet rungtynės su „Lietuvos rytu“ tik prideda motyvacijos. Tokie mačai yra tikras malonumas. Dėl tokių derbių ir žaidi krepšinį“, – kalbėjo naudingiausias „Žalgirio“ žaidėjas E.Ulanovas.

REKLAMA

– Kas lėmė pergalę?

– Gynyba. Nepaisant ketvirtojo kėlinio, gynėmės tikrai neblogai. Pabaigoje atsipalaidavome, ko galėjome ir nepadaryti. Bet išskyrus G.Oreliką, kitus sustabdėme neblogai.

– Kodėl nesustabdėte Gedimino Oreliko, kuris pelnė 28 taškus?

– Tai – geras, puikų sezoną turintis ir gerą formą įgijęs žaidėjas. Jis sumetė savo metimus. Bet labai didelis nuopelnas komandai, kad kitus „Lietuvos ryto“ krepšininkus uždengėme labai gerai. Vienas lauke – ne karys.

– Kodėl įvyko lemiamas lūžis ketvirtajame kėlinyje?

– Akcentavome, kad turime likti kartu. Bet gerai atakavome ir mes, ir jie. O spurtą lėmė gynyba. Kai pirmi gerai apsigynėme, spurtas ir prasidėjo.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų