• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

 

 

Tenka pripažinti, kad amerikiečiai švenčia kiek kitaip nei mes. Privatūs vakarėliai virsta masės susirinkimu, o linksmindamiesi jie, dažniausiai, pamiršta subtilumo sąvoką, rašoma mirror.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA

Tiesa, ir pilnametystės didžiausi vakarėlių mėgėjai sulaukia kiek vėliau nei mes. Štai už 18-metės Olivios Lake šėliones privalės sumokėti jos tėtis. Tiesa, ir jis ne angelas. Nepilnametei dukteriai tėvas surengė vakarėlį „Playboy“ tema, o savo namus pavertė seksualių pupyčių pilnais rūmais. 

REKLAMA

Į prabangią vilą susirinko 150 – 200 jaunuolių, tarp kurių dauguma – nepilnamečiai. Merginos puošėsi vos kūną dengiančiais drabužėliais, svaiginosi alkoholiu ir marihuana.

Pareigūnai, užsukę patikrinti namo, rado ne vieną „smigusį“ nepilnametį. Susirūpinę dėl neįprasto vakarėlio temos sprendimo, tvarkos sergėtojai ėmė ieškoti kaltininko. Išaiškėjo, jog šį susiėjimą organizuoti padėjo ir nepilnametės tėtis, ir mama.

REKLAMA
REKLAMA

Tėvai neslepia kaltės, atvirkščiai, socialiniame tinklalapyje „Twitter“ viešai demonstravo palaikymą.

„Smagaus gimtadienio, nedoriausiai miesto paleistuvei“, – Olivijai linkėjo mama.

 

 

Deja, už šias linksmybes ir begalinį galvos skausmą kaimynams teks sumokėti jubiliatės tėčiui. Vyras sulaikytas 6 mėnesiams. Keisčiausia tai, kad jis pats yra kvalifikuotas teisininkas. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų