• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Verslininkas Žilvinas Grigaitis, būdamas gerai žinoma asmenybe ne tik pramogų, bet ir verslo pasaulyje, pristatė virtualią verslo platformą, pavadintą „Zag expert“.

Verslininkas Žilvinas Grigaitis, būdamas gerai žinoma asmenybe ne tik pramogų, bet ir verslo pasaulyje, pristatė virtualią verslo platformą, pavadintą „Zag expert“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Negaliu patikėti, kad pagaliau pristatysiu tai, ką taip ilgai kūriau. Dar praėjusią savaitę neturėjau balso, labai sirgau, o dabar jau stoviu sveikut sveikutėlis čia su jumis“, - dar prieš pristatymą sakė Žilvinas Grigaitis.

REKLAMA

Internetinė platforma ( http://www.zag.expert.), kurios kūrimas užtruko apie 7-8 mėnesius, suderins ne tik sėkmingo verslininko konsultacijas verslo projektų ar korporatyvinės rinkodaros, bet ir grožio industrijos sferose.

„Galima sakyti dėl šios platformos ir užsibuvau Lietuvoje, nes reikėjo surinkti daug informacijos, prisiminti tam tikrus įvairių projektų aspektus, pasiekimus. Internetinis puslapis bus tiek informacinio, tiek konsultacinio pobūdžio, o kitąmet pavasarį jame pradės funkcionuoti ir internetinė parduotuvė“, - pristatyme sakė verslininkas. Paklaustas, kokius produktus pardavinės, Žilvinas Grigaitis panoro tai išlaikyti paslaptyje. „Galiu užsiminti, kad prekyboje turėtų atsirasti daiktų su mano prekiniu ženklu“, - paslaptingai šypsojosi Žilvinas Grigaitis, atskleidęs, kad 44 metus kaupęs patirtį nutarė ja pasidalinti ir su kitais.

REKLAMA
REKLAMA

„Pirmiausia puslapis pradės veikti lietuvių kalba, vėliau jo angliška versija bus pristatyta Melbourne, Australijoje, kitų metų pradžioje, prieš pat prestižinį „Australian Open“ teniso turnyrą. Po to numatyta puslapį paleisti kiniečių kalba“, - plėtros planus atskleidė verslininkas. „Tai – tik pirmasis visos sistemos etapas. Antrasis bus kitais metais, jame tikiuosi nustebinti originaliais sprendimais, prekėmis ir paslaugomis“.

„Zag expert“ turiniu, pasak Žilvino, galės naudotis registruoti vartotojai. Ar verslininkas atskleis kiek jiems kainuotų jo konsultacija? „Akademinės valandos kaina kainuos nuo 150 eurų. Manau, kad tai nėra ta suma, kuri išgąsdintų žmones. Kai kuriais atvejais galėčiau teikti savo konsultacijas ir labdaringais tikslais“, - sakė verslininkas, į Australiją išskrendantis jau kitą savaitę, kur kartu su žmona Elle dalyvaus prestižinėse žirgų varžybose. Į Lietuvą Žilvinas Grigaitis planuoja grįžti dar šių metų gruodį ir didžiąsias metų šventes praleisti kartu su tėčiu.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų