• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žinomiausias Lietuvos kulinarinis projektas jau šį šeštadienį 10.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją pristatys savo naują laidą „VMG kulinarinis žurnalas“, kuri bus tarsi geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu pripažinto leidinio video variantas.

Žinomiausias Lietuvos kulinarinis projektas jau šį šeštadienį 10.00 val. per „Lietuvos ryto“ televiziją pristatys savo naują laidą „VMG kulinarinis žurnalas“, kuri bus tarsi geriausiu pasaulio kulinariniu žurnalu pripažinto leidinio video variantas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

„Pagrindinis mūsų tikslas yra kiekvienoje laidoje žiūrovams suteikti tiek naudingos ir įdomios informacijos, kad jie jaustųsi tarsi perskaitę visą kulinarinį žurnalą,“ – naują laidą pristato išradingiausiu šalies kulinaru tituluojamas Alfas Ivanauskas. „Žinoma, viską darysime savo stiliumi: skoningai, išradingai, griaudami mitus, darydami eksperimentus, ir nepamiršdami pasijuokti iš savęs,“ – teigia A. Ivanauskas.

REKLAMA

Kiekvieną laidą VMG paskirs vis kitam produktui, o sezoną pradės su obuoliais – jų filmavimo metu prireikė net 50 kg. Laidos metu obuoliai buvo naudojami ne tik gaminant originalius patiekalus, bet ir įvairiuose eksperimentuose. „Norime, kad laidoje pateikiama informacija būtų ypač praktiška ir pritaikoma kiekvieno virtuvėje – todėl kiekvieną savo patarimą pirmiausiai bandome patys,“ – pasakoja kulinaras.

„VMG kulinarinis žurnalas“ filmuojamas pusę metų kurtoje modernioje studijoje. Dviaukštėje kūrybinėje erdvėje su mobilia virtuve ir žymių interjero dizainerių baldais bei aksesuarais vietos rado ne tik visi redakcijos nariai, bet ir trys naminiai gyvūnai.

„Tikriausiai niekam daugiau nekils klausimų, kodėl tiek daug laiko praleidžiame darbe: kiekvieną šeštadienį pas mus užsukę žiūrovai pamatys, kad čia tikrai jaučiamės kaip namie,“ – šypsosi A. Ivanauskas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų