• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Portugalijos rinktinės ir Madrido „Real“ žvaigždė 29 metų Cristiano Ronaldo nėra geriausios sportinės formos, tačiau pasaulio futbolo čempionato startui bus pasiruošęs. Pirmą kartą per šešis didžiuosius savo turnyrus jis į aikštę įžengs kaip geriausias planetos futbolininkas ir UEFA Čempionų lygos nugalėtojas.

REKLAMA
REKLAMA

„Pasaulio čempiono titulas būtų man brangiausias karjeroje“, - nė kiek neabejoja C. Ronaldo. Žiniasklaidai tvirtinama, kad CR7 yra visiškai pasirengęs futbolo mūšiams Brazilijoje, tačiau tikrovė yra kita.

REKLAMA

Sekmadienį Salvadore vykusios treniruotės nebaigęs C. Ronaldo aiškino: „Norėčiau būtu pasirengęs 110 proc., tačiau yra tik 100 proc. Manau, kad to užteks savo rinktinei padėti“.

Vis dėlto abejonės lieka. Nuo kovo mėnesio pabaigos portugalų lyderis skundžiasi kelių skausmais, Čempionų lygos finale jis buvo tik savo šešėlis, o po vienos treniruotės Brazilijoje jam prireikė ir storo ledo gabalo kojos šaldymui.

Iš tiesų poros procentų C. Ronaldo tikrai trūksta, tačiau dėl savo svajonės pasaulio čempionate jis rizikuoja viskuo. Galbūt net sveikata. „Nėra dienos, kai nejausčiau jokių skausmų. Tai mūsų darbo našta, - kalbėjo jis. – Nepaisant to, esu pasirengęs ir noriu pasaulio čempionate įspūdingų rungtynių.“

Šįvakar pirmose G grupės rungtynėse C. Ronaldo ir Portugalija susigrums su triskart pasaulio čempione Vokietijos rinktine. Dvikovos pradžia – 19.00 val.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų