• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Televizija jau nėra tokia populiari, kaip anksčiau. Naujausias tyrimas, kurį atliko kompanija „Deloitte, leido sužinoti, jog paaugliai ir jaunimas, kuriam šiek tiek daugiau nei dvidešimt metų, žiūri filmus ir serialus naudodami savo kompiuterius, išmaniuosius telefonus ir planšetes, ir tai daro dažniau, nei dideliame televizoriaus ekrane.

REKLAMA
REKLAMA

„Kalbos apie tai, kad televizija – tai televizorius, jau nebėra teisingos“, – pareiškė Geraldas Beslonas, kompanijos viceprezidentas. Jo vadovaujamo tyrimo metu buvo apklausta daugiau nei du tūkstančiai amerikiečių. Jų buvo teirautasi, kokį vaizdo bei garso turinį jie naudoja ir kaip tai daro.

REKLAMA

Nors įvairaus dydžio ekranų kiekis namuose per paskutiniuosius metus išaugo, tik šiemet televizorius nustojo būti įrenginiu, per kurį žiūrimi filmai, serialai ir TV laidos, ir prie kurio žmonės praleidžia daugiau nei 50 proc. laiko, skirto šioms pramogoms.

G. Belsonas teigia, jog tai yra požymis proceso, rodančio, kaip rinka reaguoja į naujų technologijų pasirodymą. „Didžiajai daliai gyventojų patinka turinio žiūrėjimo per kelis įrenginius koncepcija. Tačiau tokiam greičiui, kuriuo šis požiūris populiarėja, kai kurie žmonės vis dar yra nepasiruošę“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų