• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Paris Saint-Germain“ laukia rekordinė premija – klubo savininkai iš Kataro ketina išmokėti po milijoną eurų kiekvienam žaidėjui. Tiesa, yra viena sąlyga – reikia laimėti UEFA Čempionų lygą. Tai būtų didžiausia premija už pergalę futbolo istorijoje, rašo „L‘Euipe“.

REKLAMA
REKLAMA

PSG treneris Laurent‘as Blancas šio fakto nei patvirtino, nei paneigė: „Skaičių nežinau, tai vidiniai pokalbiai tarp žaidėjų ir funkcionierių. Bet kuriuo atveju, iki finalo mums dar toli.“ Jis neabejojo, kad žaidėjai vistiek kovotų dėl Čempionų lygos trofėjaus, net jei jokių premijų nebūtų.

REKLAMA

PSG komandoje – 25 žaidėjai. Klubo bosai turėtų gerokai papurtyti kišenę, jei Paryžiaus ekipa taptų nugalėtojais. Praėjusiais metais PSG žygis Čempionų lygoje nutrūko ketvirtfinalyje, kur teko pripažinti „Barcelona“ pranašumą.

Už tai kiekvienas futbolininkas gavo 240 tūkst. eurų. Už titulą Prancūzijos čempionate kiekvienam buvo išmokėta po 450 tūkst. eurų. Šį sezoną į ketvirtfinalį PSG klubas nesunkiai prasibrovė dukart įveikęs vokiečių Lėverkūzeno „Bayer“ komandą.

Iš prancūzų komandų tik Marselio „Olympique“ 1993 metais pavyko iškovoti prestižiškiausio Europos klubinio turnyro pagrindinį trofėjų.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų