• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

UAB „Baltnetos komunikacijos“ iš AB „Ogmios centras“ įsigijo 100 proc. IT paslaugų bendrovės „8K“ akcijų. UAB „8K“ bus prijungta prie „Baltnetos komunikacijų“, kuri perims visus įmonės įsipareigojimus.

REKLAMA
REKLAMA

„8K“ yra „Ogmios centro“ dukterinė bendrovė, teikianti IT infrastruktūros, telekomunikacijų infrastruktūros bei elektroninių saugumo sistemų kūrimo, vystymo ir valdymo paslaugas. „Baltnetos komunikacijos“ perims „8K“ vykdytus interneto ryšio ir telefonijos tinklo priežiūros darbus. Taip pat – kompiuterių, gaisrinės signalizacijos tinklų ir apsaugos signalizacijos tinklų priežiūros bei įrangos ir kompiuterių perpardavimo paslaugas.

REKLAMA

„Šiuo sandoriu tęsiame rinkos konsolidaciją ir stipriname savo poziciją ryšio, telefonijos bei IT priežiūros paslaugų rinkoje. „8K“ įsigijimas praplės mūsų teikiamų paslaugų portfelį apsaugos ir gaisrinės signalizacijos sistemų priežiūros paslaugomis, tai leis tam tikriems mūsų klientų segmentams pasiūlyti dar didesnį paslaugų paketą“, – teigia „Baltnetos komunikacijų“ klientų aptarnavimo skyriaus vadovas Aurimas Verbickas.

Šių metų vasarį „Baltnetos komunikacijos“ taip pat perėmė telefonijos paslaugų teikimą telekomunikacijų operatoriaus „Solocom“ klientams, taip įsitvirtindama didžiausios alternatyvių viešųjų fiksuotojo telefono ryšio paslaugų teikėjos pozicijoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų