• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Didžioji dalis išmaniųjų laikrodžių, kuriuos šiuo metu galima sutikti rinkoje, atrodo, švelniai tariant, ne visai patraukliai. Problema ta, kad šiam mobiliam įrenginiui reikalinga talpi baterija, o kaip ją patalpinti kuklaus dydžio korpuse? Kaip pavyzdį galima pateikti „Huawei“ laikrodį. Atrodo jis, reikia pripažinti, kiek baisokai.

REKLAMA
REKLAMA

Šias fotografijas kinų socialiniame tinkle „Sina Weibo“ paskelbė vienas iš kompanijos „Huawei“ vadovų. Po jomis buvo prierašas: „Mano naujas žaisliukas. Patinka spalva?“ Kadangi nemažai ekspertų tikisi, kad „Huawei“ parodoje „Mobile World Congress 2014“ pristatys savo išmanųjį laikrodį, visai tikėtina, kad nuotraukose pavaizduotas būtent jis.

Beje, nuotraukos padarytos paslaptingu įrenginiu „Glory X1“, kuris gali būti bet kuo – tiek planšetiniu kompiuteriu, tiek nauju išmaniuoju telefonu, tiek ir kitu būsimo laikrodžio prototipu. Antra vertus, visai tikėtina, kad tai yra kažkokio kito mobiliojo įrenginio prototipas. Bet kuriuo atveju jis atrodo kaip vaikiška plastmasinė apyrankė su spalvotu ekranu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų