• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Nacionalinė amerikietiško futbolo lyga (NFL) didžiausiam savo renginiui – „Super Bowl“ rungtynėms – pastatė miestą mieste. Garsiausia Niujorko gatvė bus šventės epicentras. „Broadway“ šiomis dienomis virto didele statybos aikštele, rašo sport1.de.

REKLAMA
REKLAMA

Tarp visų šviečiančių reklamų ir vaizdo klipų milžiniškuose ekranuose susidaro vaizdas, kad statomas miestas mieste. Pačiame Niujorko centre, prie Taimso aikštės. Ten, kur nė vienos dienos nėra ramybės.

REKLAMA

Vasario 2 dieną „MetLife“ stadione vyks 48-osios „Super Bowl“ rungtynės. Laukiama atvykstan 450 tūkst. sirgalių. Jau nuo trečiadienio šimtai tūkstančių sirgalių iš viso pasaulio čia medžios savo numylėtinių autografus , fotografuosis prie Vince Lombardi trofėjais, mėgins patys pažaisti amerikietišką futbolą arba tiesiog mėgausis milžinišku šou.

Didžiausi amerikiečių televizijos transliuotojai, tokie kaip „Fox Sports“ jau pastatė savo palapines tiesiog Taimso aikštėje, o ESPN televizija įsikūrė garsiajame prekybos centre „Macy's“. Iš viso šio spektaklio vietinis verslas tikisi surinkti apie 600 mln. JAV dolerių.

REKLAMA
REKLAMA

Organizatoriai nori viską tobulai sutvarkyti – klaidoms vietos nėra. Vien „Broadway“ gavėje įrengta apie 200 stebėjimo kamerų, kad būtų garantuotas saugumas. „Super Bowl“ Niujorke galima pritaikyti tokį moto: „Dar didesnis, dar daugiau“.

Sirgaliai jau renkasi savo atributus – šalikus, megztinius, striukes, kepuraites su savo palaikomų komandų – finalo rungtynių dalyvių „Denver Broncos“ ir „Seattle Seahawks“ komandų logotipais, užrašais bei spalvomis.

Gatvės pardavėjas aiškina, kad jis serga už „Pats“ („New England Patriots“). „Ar jie šįkart nežaidžia finale?“ Nesvarbu, tačiau jis bet kuriuo atveju su draugais žiūrės finalą. Nes „Super Bowl“ – daugiau nei sporto renginys.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų