• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Bendrovė „Amazon“ programinės įrangos plėtotojus pakvietė į sausio 30 d. Bostone (JAV) įvyksiantį renginį, kuriame „Kindle New Initiatives Team“ plėtotojų grupė žada supažindinti su „Amazon“ vadovais ir inžinieriais, kuriančiais naujos kartos vartotojų elektronikos įrenginius.

REKLAMA
REKLAMA

Kvietime pabrėžiama, kad „Kindle“ šeimos el. knygų skaityklės ir planšetės esą yra revoliuciniai įrenginiai ir viena sparčiausiai besiplėtojančių bendrovės veiklos krypčių. Taip pat informuojama, kad „Amazon“ ieško talentingų, darbščių ir energingų programinės įrangos kūrėjų.

REKLAMA

Kai kurie internetiniai leidiniai cituoja ankstesnę kvietimo į šį renginį versiją, kurią buvo išplatinusi „Amazon“. Ankstesniame kvietimo tekste buvo minimas kažkoks „Amazon“ kuriamas naujas gaminys kodiniu pavadinimu V1, kuris esą „gali būti kai kuo daugiau, nei „Kindle“. Taip pat minimas „Amazon“ eksperimentinių gaminių padalinys Kupertine „Lab 126“, kuriame buvo sukurta pirmoji „Kindle“ skaityklė.

Apžvalgininkai mano, kad „Amazon“ gali pagaliau pristatyti savo išmanųjį telefoną, apie kurį gandai sklando jau ne vienerius metus. Toks telefonas esą turės 4 priekines fotokameras, kad galėtų fiksuoti žmogaus galvos padėtį ir žvilgsnio kryptį: tai OS sąsajai padėtų kurti 3D vaizdo efektą.

Taip pat manoma, kad renginyje gali būti anonsuotas „Amazon“ žaidimų kompiuteris, valdomas „Android“ OS. Neatmetama galimybė, kad tai gali būti ir „Amazon“ TV priedėlis, skirtas jungti prie interneto.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų