• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Per parą šalies gaisruose žuvo viena moteris

Gausios ugniagesių pajėgos vakar malšino liepsnas sostinės senamiestyje

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 29 gesinti gaisrai ir 10 atliktų kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre ugnis pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.

Praėjusios paros įvykių suvestinėje yra įrašyti 29 gesinti gaisrai ir 10 atliktų kitų gelbėjimo darbų. Viename gaisre ugnis pasiglemžė vieno žmogaus gyvybę.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Šis gaisras vakar ryte kilo Varėnos rajono Kamorūnų kaime. Čia užsidegė lengvasis automobilis ,,VW Passat“. Gaisro metu išdegė mašinos vidus ir variklio skyrius, apdegė kėbulas. Užgesinus ugnį ant galinės sėdynės buvo rastas stipriai apdegęs 42 metų moters kūnas. Įvykio aplinkybės tiriamos.

REKLAMA

Praėjusią naktį Zarasų rajono Antalieptės miestelyje dėl krosnių bei dūmtraukių įrengimo ir eksploatavimo taisyklių pažeidimų užsidegė gyvenamasis namas su mansarda. Per gaisrą nudegė pastato stogas, pradegė perdanga, išdegė vidus ir ten buvę namų apyvokos daiktai.

Klaipėdos rajono Gručeikių kaime vakar vakare irgi užsiliepsnojo individualus vieno aukšto gyvenamasis namas su mansarda. Gaisro metu išdegė pirmo aukšto kambariai ir ten buvę namų apyvokos reikmenys, išbyrėjo langai, antrame aukšte nuo aukštos temperatūros išsilydė plastikiniai daiktai, aprūko visos patalpos. Gaisro priežastys aiškinamos.

REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas individualus gyvenamasis namas vakar vakare degė Anykščių rajono Šlavėnų kaime. Čia kambaryje prie židinio išdegė apšiltinimo medžiaga iškalta siena, apdegė ir buvo nuardyta dalis stogo dangos ir jo konstrukcijų.

Vilniuje, Šventojo Stepono gatvėje, vakar vakare gaisras kilo daugiabučiame name. Ugniagesiams atskubėjus į gaisro vietą, iš po keturių aukštų namo stogo veržėsi dūmai. Ugnis išdegino palėpę su sendaikčiais, vandeniu buvo sulieti 6 butai, o iš uždūmytų patalpų buvo evakuota 15 namo gyventojų, kurie vėliau buvo įleisti į išvėdintus butus. Gaisro aplinkybės tikslinamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Dar vienas daugiabutis gyvenamasis namas vakar vakare sostinėje degė Kalvarijų gatvėje. Čia antrame pastato aukšte išdegė įėjimo durys, taip pat apdegė buvo išardyta medinė sienos apdaila. Iš uždūmyto buto buvo evakuoti 2 gyventojai. Įvykis tiriamas.

Šiąnakt Vilniuje, Dariaus ir Girėno gatvėje užsiliepsnojo dar vienas nustatomo savininko gyvenamasis namas. Per gaisrą nudegė pastato stogas, apdegė sienos. Nuo ugnies buvo apsaugotas šalia stovintis kitas gyvenamasis namas.

Taip pat šiąnakt Marijampolės savivaldybės Puskelnių kaime sodų bendrijoje ,,Ramūnė“ užsidegė sodo namelis. Ugniagesiams atvykus į gaisro vietą, medinis pastatas jau skendėjo liepsnose. Ir čia ugnis nudegino pastato stogą, apdegė viena siena. Gaisro aplinkybės irgi aiškinamos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų