• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Skamba neįtikėtinai, bet taip įvyko iš tiesų. Pasaulio golfo žvaigždė Tigeris Woodsas vienu smūgiu kamuoliuką iš Europos išskraidino į Aziją, rašo sportin.lt.

REKLAMA
REKLAMA

Pirmąją vietą geriausių pasaulio golfo žaidėjų sąraše užimantis T. Woodsas padarė tai, ko dar niekam nebuvo pavykę – Stambule (Turkijoje) atliko istorinį tarpkontinentinį smūgį.

REKLAMA

Tačiau toli smūgiuoti jam neprireikė, viskas kur kas paprasčiau. Reklaminės akcijos metu T. Woodsas atsistojo vidury Bosforo tilto, kuris jungia Europą su Azija, ir atliko smūgį. Tokiu būdu iš Europos smūgiuotas golfo kamuoliukas atsidūrė Azijoje.

Pranešama, jog T. Woodso triukas sukėlė daug nepatogumų Stambulo miesto gyventojams. Uždarius tris Bosforo tilto juostas, pasirodymo vietoje ir gretimose apylinkėse sutriko transporto eismas.

REKLAMA
REKLAMA

Tačiau mažiausiai dėl transporto spūsčių galvą suko Turkijos golfo federacijos prezidentas Ahmetas Ali Aoaoolu, kuriam pavyko prisikviesti golfo žvaigždę į šalį. T. Woodsas ketvirtadienį varžysis pirmą kartą vykstančiame „Turkish Airlines Open“ golfo turnyre už milžinišką sumą – 3 mln. JAV dolerių.

Daugiau skaitykite: sportin.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų