• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Anglijos „Liverpool“ komandos puolėjas Luisas Suarezas neslėpė, kad vieną dieną jis norėtų žaisti viename klube kartu su Madrido „Real“ ekipos lyderiu Cristiano Ronaldo. Tiesa, urugvajietis yra įsitikinęs, jog tai įgyvendinti – ne taip paprasta.

REKLAMA
REKLAMA

Urugvajaus rinktinės narys su „karališkuoju“ klubu buvo siejamas jau kurį laiką. Manoma, kad būtent jis yra pagrindinis kandidatas Ispanijos sostinės komandoje pakeisti išvyksiantį Gonzalo Higuainą.

REKLAMA

„Žinoma, norėčiau žaisti kartu su C.Ronaldo. Jis puikus žaidėjas. Niekada negali žinoti, kaip viskas gali susiklostyti, bet tai įgyvendinti nėra taip paprasta“, - teigė urugvajietis.

Nors L.Suarezą norėtų įsigyti ne vienas pajėgus Europos klubas, daugelis jų atsisako galimybės įsigyti futbolininką dėl neprognozuojamo charakterio. Šį sezoną, rungtynėse su Londono „Chelsea“, puolėjas įkando į ranką Branislavui Ivanovičiui, todėl už tai sulaukė griežtų sankcijų.

Balandžio mėnesio pabaigoje Anglijos futbolo asociacija (FA) pranešė, kad L.Suarezas yra suspenduotas dešimčiai rungtynių. Tai reiškia, kad naujajame sezone urugvajietis privalės praleisti pirmas šešerias rungtynes.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų