• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sankt Peterburgo „Zenit“ komandos treneris Luciano Spalletti neatsisakytų galimybės savo ekipos gretose matyti Londono „Arsenal“ klubo puolėją Andrejų Aršaviną. Kadangi rusas „kanonieriams“ tapo mažiausiai reikalingu, jis artėjančią vasarą ketina susirasti naują darbovietę.

REKLAMA
REKLAMA

Praėjusių metų vasarą 31 metų futbolininkas buvo siejamas su Stambulo „Galatasaray“ ekipa, bet „Arsenal“ klubas už puolėją pasiūlymų taip ir nesulaukė. Manoma, kad jau birželio mėnesį buvęs „Zenit“ narys grįš rungtyniauti į Rusiją.

REKLAMA

„Mes atliekame savo darbą ir darome tai, ko tikimės. Priimame tokius sprendimus, kad jie būtų naudingi mūsų komandai“, - kalbėjo „Zenit“ strategas.

„Jei A.Aršavinas yra tas žmogus, kuris gali mūsų komandą padaryti geresne, tuomet mes galime apie jį galvoti. Juo domisi visi Rusijos klubai, nes jis yra charizmatiška asmenybė“, - teigė L.Spalletti.

Pastaruoju metu A.Aršavinas Londone elgiasi taip, tarsi būtų „nutrūkęs nuo grandinės“. Neseniai vaizdo įraše buvo užfiksuota, kaip įkaušęs rusas necenzūriniais žodžiais plūsta vieno iš naktinių klubų apsaugos darbuotoją.

Šį sezoną futbolininkas viso labo sužaidė 11 rungtynių ir įmušė vieną įvartį. Puolėjo sąskaitoje taip pat yra ir penki rezultatyvūs perdavimai.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų