• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienį 2012-2013 metų Vokietijos futbolo taurė (DFB Pokal) turnyro pusfinalio rungtynėse "VfB Stuttgart" ir "Freiburg" vienuolikė namuose 2:1 (2:1) įveikė "Freiburg" ekipą ir po šešerių metų vėl žais finale.

REKLAMA
REKLAMA

Po įvartį nugalėtojams pusfinalyje pelnė Arthuras Boka (10 min.) ir Martinas Harnikas (29 min.), o svečių gretose pasižymėjo Janas Rosenthalis (14 min.).

REKLAMA

Pirmuoju finalininku dar antradienį tapo jau anksčiau 22-ąjį šalies čempiono titulą komandos istorijoje užsitikrinęs Miuncheno "Bayern" klubas, namuose net 6:1 (2:1) sutriuškinęs "VfL Wolfsburg" vienuolikę.

"VfB Stuttgart" futbolininkams tai bus jau šeštosios finalinės rungtynės, o "Bayern" klubas į šalies taurės turnyro finalą pateko jau devynioliktąjį kartą.

Trissyk šalies taurę laimėjusi "VfB Stuttgart" komanda, paskutinį sykį ja džiaugėsi 1997 metais, o 15-ą kartų taurės laimėtoju tapęs "Bayern" klubas paskutinį sykį triumfavo 2010-aisiais.

Vokietijos futbolo taurės turnyrų finalų istorijoje šios komandos susitiko tik vieną kartą - 1986 metais Berlyne "Bayern" komanda laimėjo 5:2.

Praėjusiais metais Miuncheno "Bayern" futbolininkai finale net 2:5 pralaimėjo Dortmundo "Borussia" vienuolikei.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų