• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Beardant neprižiūrimo, buvusio koklių fabriko, esančio Vilniaus g. 120, pastato konstrukcijas ant šešiolikmečio užkrito perdengimo plokštė ir mirtinai jį sužalojo. Apie nelaimę policijai pranešta 9.43 val. Į nelaimės buvo išsiųsti policijos pareigūnai, ugniagesiai gelbėtojai ir greitosios pagalbos medikai.

REKLAMA
REKLAMA

Ugniagesiai gelbėtojai, panaudoję pneumatinę įrangą – oro pagalves, pakėlė perdengimo plokštę ir ištraukė žuvusiojo kūną. Pareigūnai nustatė, jog žuvo visai šalia – Vasarnamių gatvėje, gyvenantis šešiolikmetis L.K.

REKLAMA

Įtariama, jog žuvusysis su draugu ardydami pastato sienas išiminėjo metalines laikančiąsias pastato konstrukcijas, kurias vėliau parduodavo metalo supirkėjams. Kartu buvęs jaunuolis apie nutikusią nelaimę dar pranešė žuvusiojo motinai. Vėliau vaikinas dingo. Jo ieško policijos pareigūnai.

Vilkmerge.lt dar prieš tris metus rašė, jog šioje apleistoje teritorijoje iki nelaimės tik vienas žingsnis. 2009 metais čia jau buvo įvykusi nelaimė. Tuomet neužrakintoje elektros pastotėje žaisdamas apdegė keturiolikmetis.

REKLAMA
REKLAMA

Šalia apleisto fabriko gyvenantis Pivonijos apylinkės seniūnaitis Juozas Kupčinskas vilkmerge.lt pasakojo, kad iš čia ne kartą vaikė paauglius, rizikuojančius savo sveikata ir gyvybe. "Kelis kartus mačiau žaidžiančius ir netoliese esančių Vaikų globos namų auklėtinius. Apie pavojų keliančią teritoriją informavau savivaldybės valdininkus. Tačiau niekas nepasikeitė.

Paaugliai nevaržomai, rizikuodami savo gyvybe, teritorijoje galėdavo daryti ką nori. Kokios dar reikia nelaimės, kad atsirastų bent minimali tvarka", – valdininkų abejingumu stebėjosi J. Kupčinskas.

Vilkmerge.lt

 

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų