• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Modelių verslo šaukliu vadinama svetainė „Models.com“ paskelbė naują profesinį 25 pačių seksualiausių planetos modelių reitingą. Tarp jų pateko ir itin sėkmingai karjeros laiptais ant podiumo kopianti 24 metų lietuvė Edita Vilkevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA

Vertinimo kriterijais sudarant seksualiausių modelių reitingą tapo ne tik merginų išvaizda, bet ir tokie profesiniai ypatumai, kaip vienos ar kitos kandidatės paklausa mados rinkoje, reklamos kampanijų (dažniausiai apatinių drabužių) su jomis sėkmingumas, nuotraukų populiariausių blizgiųjų žurnalų viršeliuose skaičius ir netgi toks gana miglotas kriterijus, kaip kultūrinis poveikis, skelbia „News.ru“.

REKLAMA

Kitaip tariant, šis reitingas parodo, kaip modelio seksualumas pavirsta stambiais užsakymais ir, anot „Models.com“, dideliais pinigais. Šia prasme labiausiai pavyko brazilėms: šios šalies atstovės Adriana Lima ir Gisele Bundchen užėmė dvi pirmąsias reitingo vietas. Iš viso į seksualiausiųjų sąrašą pateko 9 Brazilijos gražuolės.

Į reitingą taip pat pateko 4 amerikietės, 3 olandės, 2 rusės, o taip pat modeliai iš D. Britanijos, Australijos, Pietų Afrikos, Namibijos ir Lietuvos.

REKLAMA
REKLAMA

19-a vieta reitinge atiteko 24 metų supermodeliui iš Lietuvos Editai Vilkevičiūtei. Neseniai rašėme, kad garsiausias Lietuvos modelis toliau skina laurus mados olimpe. Vasario pabaigoje vykusiame apatinio trikotažo kompanijos „Etam Lingeria“ pristatyme Edita Vilkevičiūtė kelis kartus žengė ant podiumo vilkėdama seksualius apatinius drabužėlius. Šiuo pristatymu buvo atidaryta Paryžiaus mados savaitė.

Pozuodama naujojoje „Victoria Secret“ fotosesijoje E. Vilkevičiūtė sulaukė pagyrų užsienio tinklalapiuose. „Jai nereikia „fotošopo“, kad atrodytų kaip angelas. Lietuvoje gimusi „Victoria Secret“ žvaigždė ant podiumo užlipo 2007 metais ir greitai tapo didele kompanijos žvaigžde“, – rašė vienas didžiausių Didžiosios Britanijos naujienų portalų dailymail.co.uk.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Nors lietuvaitė šiuo metu gyvena Paryžiuje, tačiau daugybę laiko praleidžia Niujorke. „Mėgstu demonstruoti „Victoria Secret“ drabužius. Jų apatinis trikotažas yra labai patogus ir stilingas. Man patinka „Victoria's Secret“ šou, nes jie būna nuotaikingi ir seksualūs. Man patinka šou metu būti seksualiai, stebėti publikos reakciją, kuri būna teigiama“, – pasakojo gražuolė.

Edita neslėpė, kad norėdama turėti tokią figūrą, nuolatos rūpinasi savo kūno svoriu. „Taip, aš valgau sveikai ir rūpinuosi savo kūnu. Mėgstu valgyti sodo daržovių salotas, kad ir kur nuvykčiau.“ Mergina taip pat pridūrė, kad sunkiai atsispiria saldainiams ir šokoladiniam sūrio pyragui.

REKLAMA

E. Vilkevičiūtė atskleidė, kad daug dirbama ir keliaudama po visą pasaulį pasiilgsta savo šeimos: mamos, tėvo, sesers.

TOP 25 seksualiausi pasaulio modeliai:

1. Adriana Lima (Brazilija, 31 metai)

2. Gisele Bundchen (Brazilija, 32)

3. Kate Upton (JAV, 20)

4. Candice Swanepoel (PAR, 24)

5. Rosie Huntington Whiteley (Didžioji Britanija, 25)

6. Miranda Kerr (Australija, 29)

7. Alessandra Ambrosio (Brazilija, 31)

8. Doutzen Kroes (Olandija, 28)

9. Lara Stone (Olandija, 29)

10. Isabeli Fontana (Brazilija, 29)

11. Anne Vyalitsyna (Rusija, 26)

12. Izabel Goulart (Brazilija, 28)

13. Irina Shayk (Rusija, 27)

14. Behati Prinsloo (Namibija, 23)

15. Erina Heatherton (JAV, 24)

16. Alyssa Miller (JAV, 23)

17. Bar Refaeli (Izraelis, 27)

18. Lily Aldridge (JAV, 27)

19. Edita Vilkevičiūtė (Lietuva, 24)

20. Lindsay Ellingson (JAV, 28)

21. Ana Beatriz Barros (Brazilija, 30)

22. Emanuela de Paula (Brazilija, 23)

23. Cintia Dicker (Brazilija, 26)

24. Marloes Horst (Olandija, 24)

25. Lais Ribeiro  (Brazilija, 20)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų