• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Madrido „Real“ treneris Jose Mourinho paneigė žiniasklaidos pranešimus, kad jis yra susitaręs su „Real“ klubu, jog vasarą paliks Madrido komandos gretas.

REKLAMA
REKLAMA

Paskutiniu metu spauda išplatino naujieną, kurioje skelbė, kad klubo prezidentas Florentino Perezas susitarė su strategu, jog šis vasarą paliks ekipą, tačiau pats portugalas, kuris anksčiau buvo pareiškęs, kad nori dirbti Anglijoje, šias kalbas paneigė.

REKLAMA

„Su „Real“ klubu nesu nieko susitaręs. Nieko nepasirašiau ir spauda rašo tikras nesąmones. Kritika? Tai neveikia manęs, niekas manęs neveikia. Aš dėl kritikos tikrai neinu iš proto ir tikrai nedepresuoju. Mane motyvuoja tik mano pačio motyvacija“, - kalbėjo J.Mourinho.

J.Mourinho kalbėdamas apie savo ateitį ir vėl kalbėjo paslaptingai: „Mano ateitis? Dirbčiau tik Ispanijoje, Anglijoje, Italijoje ir Prancūzijoje“.

J.Mourinho sukritikavo ir 2012 metų FIFA rengiamus trenerio rinkimus. J.Mourinho apdovanojimų ceremonijoje nedalyvavo, o geriausiu praėjusių metų treneriu tapo Ispanijos rinktinės strategas Vincente del Bosque.

REKLAMA
REKLAMA

„Nesigailiu, kad neatvykau į ceremoniją. Man skambino ne vienas žmogus, kuris sakė, kad balsavo už mane, o kai buvo atskleisti balsai, jų pasirinkimuose buvo ne mano pavardė. Štai kodėl nusprendžiau nevykti į apdovanojimų ceremoniją“, - kalbėjo J.Mourinho.

„Kaltinu FIFA, kad geriausio trenerio rinkimuose buvo mažai skaidrumo. FIFA žino apie tai, tačiau jie nesiėmė jokių veiksmų tam išvengti“, - užbaigė portugalas, kurio mestus kaltinimus FIFA iškart atmetė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų