• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Londono "Arsenal" ekipos strategas Arsenas Wengeras pareiškė, kad jis nė neketina palikti komandos vyriausiojo trenerio posto.

REKLAMA
REKLAMA

Prancūzo kėdė, britų žiniasklaidos teigimu, ėmė drebėti po to, kai "Arsenal" pasitraukė iš Anglijos FA taurės ir lygos taurės turnyrų, o antradienį, po pralaimėjimo Miuncheno "Bayern" ekipai namuose, "kanonieriai" susikomplikavo padėtį UEFA Čempionų lygoje. Kol kas neįvykdytas ir "Arsenal" tikslas "Premier" lygoje - sužaidus 26 turus, užimama penkta vieta, kuri negarantuoja vietos kito sezono Čempionų lygoje.

REKLAMA

Tačiau nepaisant aštuonerius metus trunkančio "trofėjų bado",  A.Wengeras neigia kalbas apie savo pasitraukimą. Specialisto ir "Arsenal" sutartis galioja iki 2014 metų.

"Tikrai nesuku sau galvos dėl savo darbo. Esu pakankamai motyvuotas dirbti toliau, - britų žiniasklaidai, paklaustas apie savo ateitį, sakė 63-ejų prancūzas - Gyvename pasaulyje, kuriame žiniasklaida žaidžia žmonių jausmais, emocijomis, todėl manęs visai nestebina, kai viena po kitos kuriamos įvairios istorijos apie tai, kaip "Arsenal" baigia sugriūti."

"Turiu iki 2014 metų galiojantį kontraktą, dėl kurio pratęsimo šiuo metu deruosi su klubo vadovybe. Tačiau, greičiausiai, dėl savo ateities sprendimus priimsiu kitais metais." - situaciją dėl savo ateities apibūdino A.Wengeras.

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų