• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien skaudi nelaimė įvyko Šilutės rajone, Saugų kaime. Čia per transporto priemonių susidūrimą iš karto žuvo keturi žmonės, kurie važiavo lengvuoju automobilių.

REKLAMA
REKLAMA

Apie 09:09 val. Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Šilutės r., Saugų sen., Saugų k., susidūrus dviem automobiliams, po eismo įvykio liko prispaustas žmogus.

REKLAMA

Į įvykio vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos Šilutės priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos.

Informacija apie įvykį perduota Tauragės AVPK ir Šilutės GMP.

 Saugų kaime automobilis „VW Passat“ rėžėsi į krovininį automobilį. Lengvoji mašina lūžo per pusę.

Gelbėtojai portalui teigė, jog vienas žmogus nuo smūgio iškrito iš lengvojo automobilio ir žuvo. Dar trys žmonės užspausti toje pačioje mašinoje. Jų kūnus iš automobilio duženų vaduoja vietos ugniagesiai.

REKLAMA
REKLAMA

 MAN vairuotojas nesusižeidė. Jis ištiktas šoko.

Anot saugiškio, įvykį matęs kitas vietinis gyventojas teigė, kad avarijoje žuvo trys žmonės iš vienos saugiškių šeimos - 19-metis vaikinas, jo mama ir patėvis. Pasak jo, automobilį vairavo vaikinas, kuris posūkyje dideliu greičiu lenkė kitą automobilį. Tuo metu iš priekio parvažiavo automobilis. Jaunas vairuotojas bandė stabdyti. Tačiau slidžiame kelyje transporto priemonę sumėtė. Tuomet lengvasis automobilis ir trenkėsi į krovininį automobilį.

Šilutiškis.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų