• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Praėjus vos savaitei po tragedijos Newtoune, kuomet dvidešimtmetis šaulys pradinėje mokykloje nušovė dvidešimt vaikų ir šešias mokytojas, Arizonos valstijoje sulaikyta paauglė, kuri taip pat planavo žudynes mokykloje, rašo lifenews.ru.

REKLAMA
REKLAMA

16-metė Mekos miesto gyventoja ketino savo mokykloje įvykdyti teroro išpuolį. Pareigūnams sukėlė įtarimų internete platinama žinutė, kurioje buvo rašoma: „Aš mokausi ir dirbu mokytojo padėjėja, tad niekam neliks įtarimų net jei susprogdinsiu mokyklą.“

REKLAMA

Į pareigūnus kreipėsi tinklalapio, kuriame buvo patalpinta žinia administracija ir buvo pradėta žinutės autoriaus paieška. Pareigūnų sulaikyta moksleivė prisipažino, kad apie išpuolį pradėjo galvoti po įvykių Newtouno mokykloje.

„Šiuo metu kaip tik planuoju, kaip sukelti kuo daugiau skausmo žmonėms, kurie mokosi mano mokykloje ar net juos žudyti“, - kalbėjo paauglė. Merginos tėvai patikino, kad ji turi psichologinių problemų ir reguliariai lankosi pas specialistus. Moksleivė taip pat aktyviai domėjosi šaunamaisiais ginklais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų