• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Antradienį vėlai vakare Anglijoje sužaistos dvejos lygos taurės ketvirtfinalio varžybos. Visišką fiasko patyrė Londono "Arsenal" ekipa, kuri pralaimėjo vos ketvirtajame pagal pajėgumą šalies futbolo divizione rungtyniaujančiai "Bradford City" komandai.

REKLAMA
REKLAMA

Pagrindinis rungtynių laikas baigėsi lygiu rezultatu 1:1, o per pratęsimą nei vienai ekipai įmušti taip ir nepavyko, todėl futbolininkai stojo mušti vienuolikos metrų baudinių.

REKLAMA

Baudinių serijoje nesisekė abejoms komandoms: "Bradford City" žaidėjai kamuolį į vartus pasiuntė tris kartus, tuo tarpu "Arsenal" - vos du. 

Kai paskutinį baudinį mušęs Thomas Vermaelenas pataikė į virpstą, "Bradford City" sirgaliai ir komanda tiesiog nenustygo iš laimės, jie - Anglijos lygos taurės pusfinalyje.

Po pralaimėjimo "Arsenal" strategas Arsenas Wengeras gyrė varžovų gynybą ir neslėpė apmaudo dėl krūvos neišnaudotų progų: "Noriu pasveikinti "Bradford" su pergale. Ši komanda gynėsi tikrai puikiai, o jų vartininkas sužaidė nuostabų mačą. Nepasakyčiau, kad ir mes žaidėme prastai, tiesiog nesugebėjome progų paversti įvarčiais, iš pusiausvyros išmušė ir tai, kad pirmieji praleidome įvartį. Viską nulėmė baudinių serija."

REKLAMA
REKLAMA

Kitame susitikime "Norwich City" namuose 1:4 turėjo pripažinti Birmingamo "Aston Villa" pranašumą. 

Šeimininkai pirmieji pelnė įvartį - 19 minutę pasižymėjo Steve`as Morisonas,, tačiau "Aston Villa" futbolininkai rezultatą išlygino vos po dviejų minučių.

Antrame kėlinyje Birmingamo ekipa pademonstravo kur kas geresnį žaidimą ir įmušusi tris įvarčius iškovojo kelialapį į pusfinalį.

Trečiadienį Anglijos lygos taurės ketvirtfinalio etapo rungtynes taip pat žais Londono "Chelsea" ir "Leeds United" bei "Swansea City" ir "Middlesbrough" komandos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Anglijos lygos taurė, ketvirtfinaliai:

"Bradford City" 1 - 1 Londono "Arsenal" (po 11m. baudinių serijos 3-2)

16' [1 - 0] G. Thompson

87' [1 - 1] T. Vermaelen 

"Norwich City" 1 - 4 Birmingamo "Aston Villa"

19' [1 - 0] S. Morison

21' [1 - 1] B. Holman

79' [1 - 2] A. Weimann

85' [1 - 3] A. Weimann

90' [1 - 4] C. Benteke

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų