• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Žurnalas „Forbes“ sudarė pačių bjauriausių 2013 metų automobilių sąrašą. Žurnalas tvirtina, kad pasikonsultavus su žinomais automobilių ekspertais – Bretu Berku (Brett Berk) (nuolat rašančiu apie automobilius į „Vanity Fair“) ir Lorensu Ulrichu (Lawrence Ulrich) (iš „The New York Times“) - pavyko išrinkti dešimt šių metų automobilių, kurių eksterjeras labiausiai glumina.

REKLAMA
REKLAMA

Sprendžiant iš reitingo, ekspertai atrinko automobilius, parduodamus JAV rinkoje. Į sąrašą pateko: hibridinis „Toyota Prius V“, pelnęs populiarumą ne dėl savo gražios išvaizdos, bet atvirkščiai, dėl savo negražumo; „McLaren P1 Concept“, kuris, kaip pastebi ekspertai, „neatrodo teikiantis daug vilčių“; „Scion tC“, įkūnijęs sedanų ir kupė blogiausius išorės bruožus.

REKLAMA

„Forbes“ svetainėje įdėtos nevienareikšmiškai vertinamų automobilių nuotraukos. Ekspertai visaip išreiškia savo sąmojį: štai „Prius V“ jiems primena „pripūstą plastikinį maišą“,o „McLaren P1“ atrodo kaip niekuo neišsiskiriantis lenktyninis bolidas, kažkodėl įsuktas į oranžinį vyniojamąjį popierių“.

Į dešimtuką taip pat pateko „Scion iQ“, „Dodge Avenger“, „Dodge Charger“, „Mercedes-Benz SL550“, „McLaren P1“, „Smart ForTwo“, „Chrysler 200 Convertible“.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų