REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Verslininkė Gintarė Gurevičiūtė ir šokėjas Vytautas Mackonis viešai atsiprašo savo poros gerbėjų už išsišokimą sekmadienio vakarą tiesioginėje LNK „Kviečiu šokti. Pažadinta aistra“ transliacijoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Mūsų šokis buvo mūsų protestas, bet mes be reikalo pasikarščiavome. Kai po savo pasirodymo balansavome ant iškritimo ribos, supratome, kad norime čia likti kuo ilgiau ir turime jausti atsakomybę už savo elgesį ant parketo“.

REKLAMA

Pasak Gintarės, judviejų sušoktas beždžionės ir liūto šokis buvo „bet koks“ ir turėjo būti kaip protestas komisijai už, poros galva, neadekvačius vertinimus.

„Kai mes demonstruodavome sudėtingas kompozicijas ir choreografijas, komisija rašė didesnius balus toms poroms, kurios darė šou, o ne šoka sportinius šokius. Todėl mes nusprendėme irgi pasirodyti „bet kaip“. Ir tai buvo klaida“, - sakė Gintarė.

Praėjusį sekmadienį Gintarės ir Vytauto pora gavo mažiausiai balų iš komisijos ir neiškrito tik todėl, kad sulaukė didelio žiūrovų palaikymo.

„Už mus balsavo tikrai ne dėl paskutinio mūsų šokio, o gerbdami tai, ką šokome iki tol“, - žiūrovams dėkojo Gintarė Gurevičiūtė.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų