• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Automobilis  „Hummer" su vestuvininkais mirtinai suvažinėjo 10-metį beniuką.  Vaikas po jaunavedžių automobilio ratais žuvo Kabardos-Balkarijoje tuo metu, kai vestuvininkų kortežas  važiavo nuo santuokų rūmų  Nartkalo mieste.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilis „Hummer" su jaunavedžiais privažiavo sankryžą ir, kadangi degė raudonas šviesoforo signalas,  sustojo, rašo Lifenews.ru.  Pasak automobilio vairuotojo, informavo incident tirianatys pareigūnai, tuo metu kortežą apsupo vaikai, kurie bėgiojo  netoli turgavietės ir kaulijo iš jaunavedžių saldumynų.

REKLAMA

Vaikai, gavę saldumynų ir smulkių pinigų, užsidegus žaliam šviesoforo signalui spruko į visas puses, tačiau vienas vaikas tikriausiai užsižiopsojo. Kai  prašmatnus baltas automobilis staiga pajudėjo, vaikas kaip tik bandė perbėgti į kitą gatvės pusę.vairuotojas jJo nepstebėjo ir užvažiavo ant berniuko.  Jis sustojo tik išgirdęs 10-mečio riksmą.

Vairuotojas ir jaunavedžiai kaip mat iššoko iš automobilio ir ant jaunikis rankų nunešė vaiką į ligoninę. „Nors vaikas buvo visas kruvinas, ir nekvėpavo, tikėjomės, kad suspėsime jį išgelbėti", - pasakojo jie.  Tačiau kol jaunasis Musa Kozakovas asiekė ligoninės priimamąjį, berniuko širdis jau  nebeplakė.

REKLAMA
REKLAMA

Automobilis su jaunavedžiais suvažinėjo vaiką (Lifenews.ru nuotr.) (nuotr. Organizatorių)Automobilis su jaunavedžiais suvažinėjo vaiką (Lifenews.ru nuotr.)

Automobilis su jaunavedžiais suvažinėjo vaiką (Lifenews.ru nuotr.) (nuotr. Organizatorių)Automobilis su jaunavedžiais suvažinėjo vaiką (Lifenews.ru nuotr.)

Policijos pareigūnų teigimu, prie automobilio vaio sėdėjo ne naujokas, o patyręs, 15 metų stažą turintis vairuotojas. Tačiau sankryža , kurioje įvyko nelaimė – viena „nesėkmingiausių" mieste. Čia nuolat renkasi beglobiai vaikai, kurie prašinėja pinigų ir saldumynų tiek iš jaunavedžių, tiek iš turgaus prekiautojų.

Po jaunavedžių automobilio ratais žuvęs Arturas buvo vyriausias iš 4 vaikų, kuriuos viena augina 27 metų moteris.  Pareigūnai spėja, kad moteris paprasčiausiai nespėjo sužiūrėti visų savo vaikų, todėl jis ir „uždarbiavo" iš vestuvininkų.

Vestuvių puotą šokiruoti vestuvininkai nusprendė pekelti į kitą dieną.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų