• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jau teko pastebėti ir prezidentės Dalios Grybauskaitės preferencijas diplomatijoje, kai Monako princas atrodo reikalingesnis pašnekovas, negu Lenkijos vadovai, ir įdomybes su jos Ekscelencijos darbotvarrke, kuri atseit viešai skelbiama.

REKLAMA
REKLAMA

Šiandien ir vėl skaitau:

“Lietuvos prezidentė Dalia Grybauskaitė sekmadienį nevyks į Lenkiją dalyvauti Nepriklausomybės dienos minėjime, į kurį ją pakvietė Lenkijos prezidentas Bronislawas Komorowskis. Tai pirmas kartas per pastaruosius penkerius metus, kai Varšuvoje lapkričio 11 dieną nebus Lietuvos valstybės vadovo.

REKLAMA

Prezidentės atstovė spaudai Daiva Ulbinaitė BNS sakė, kad sekmadienio iškilmėse D.Grybauskaitė nedalyvaus dėl neatidėliotinų su vidaus politika susijusių klausimų.

„Dėl neatidėliotinų, su vidaus politika susijusių, klausimų prezidentė šiemet lapkričio 11 dieną nenuvyks į Lenkiją. Perduodama sveikinimus Nepriklausomybės dienos proga Lenkijos Prezidentui Bronislavui Komorovskiui, prezidentė pasiūlė Lietuvos ir Lenkijos žmonėms svarbius dvišalio ir regioninio bendradarbiavimo klausimus aptarti darbo susitikime gruodžio pradžioje ar kitu Lenkijos prezidentui patogiu metu“, – BNS pirmadienį sakė D.Ulbinaitė."

REKLAMA
REKLAMA

Ir matau:

D. Grybauskaitės darbotvarkė (nuotr. Balsas.lt)D. Grybauskaitės darbotvarkė (nuotr. Balsas.lt)

 

Toks pat vaizdas ir lapkričio 11 dieną – galite pasitikrinti www.president.lt/. Galbūt šalies aukščiausioji dignitorė ir triūsia Tėvynės labui išmušta devynių prakaitų, bet tai tikriausiai labai slapta informacija... . Galbūt saugumo sumetimais – kad nesusektų priešai. Gal ji net ras laiko slapta nuskristi valandai pas kaimynus? Kas žino?...

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų