• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Turbūt nesumeluosime teigdami, kad merginos savo išvaizdai bei jos detalėms – drabužiams, avalynei bei aksesuarams skiria daug daugiau dėmesio, nei vaikinai. Rengdamosi į pirmąjį pasimatymą jos tai daro itin kruopščiai, stengiasi ir neskaičiuoja laiko. Ką daryti vaikinui, kuriam paskutinės mados tendencijos, spalvų derinimas ir kiti panašūs dalykai, švelniai tariant, ne prie širdies?

REKLAMA
REKLAMA

Štai keletas dalykų, kuriuos vertėtų prisiminti:

1. Moterys yra pamišusios dėl batų. Ir ne tik dėl savo pačių ar kitų moterų – dėl jūsų taip pat. Pagalvokite, kuriuos batus avėsite, kadangi išvengti jos vertinimo tikrai nepavyks. Nepralošite su tvarkinga, prie aprangos bei pasimatymo veiklos suderinta avalyne.

REKLAMA

2. Susitikimas su mergina, ypač pirmasis, tai išskirtinė proga. Pasipuoškite. Kaklaraištis nebūtinas, bet marškiniai ir švarkelis būtų gera idėja.

3. Jei pasimatymo vieta reikalauja kaklaraiščio – ryšėkit jį. Bet jei abejojate, geriau pasiklauskite – juk nenorite atrodyti per daug oficialiai apsirengęs.

4. Taip pat, nedėvėkite kostiumo. Jei einate į operą ar teatrą – gerai. Nors kostiumas galbūt gražiausia apranga, kurią turite, tačiau ji skirta darbui. Pasimatymo tikslas – šiek tiek atsipalaiduoti.

REKLAMA
REKLAMA

5. Dėvėkite rūbus, kurie jums tinka. Tai leis jai lengviau įvertinti, kas slepiasi po jais.

6. Išvaizda: nusikirpkite nagus, išsiplaukite galvą. Moterys žiūri į vyro nagus dažniau negu jis pats. Atrodykite tvarkingai.

7. Nepersistenkite su kvepalais. Moterims patinka, kai skaniai kvepiate, tačiau neuždusinkite vargšės merginos.

8. Nedėvėkite nieko, ką galima apibūdinti žodžiu „įdomu“. Jokių marškinėlių su užrašais, ar senų kepuraičių, jokių „prikolnų“ ženklelių. Tai neparodys jai koks esate protingas. Jūsų žodžiai ir veiksmai parodys.

9. Išjunkite mobiliojo telefono garsą.

10. Pasitikrinkite užtrauktuką.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų