• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
0
TV3

Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Joanas Plaza triuškinančia pergale pradėjus sezoną prieš Vilniaus „Lietuvos rytą“ pernelyg nesidžiaugė, o taip pat išskyrė pralaimėtą ketvirtąjį kėlinį ir pasikartojančias klaidas. Griežtu charakteriu garsėjantis ispanas įsitikinęs, jog krepšininkai privalo aikštėje parodyti aistrą bei nenusileisti priešininkams net jei rezultatas yra didelis.

REKLAMA
REKLAMA

"Visų pirma, noriu paminėti, jog tai yra pirmosios rungtynės ir padarėme per daug klaidų. Nors rezultatas buvo pakankamai didelis, tačiau dar yra ką taisyti. Visuomet turime ką pagerinti. Pirmus tris kėlinius laimėjome. Pralaimėjome paskutinį kėlinį. Suprantu, jog žaidėjai pavargsta, bet tai negali būti pasiteisinimas, negalima užmiršti savo užduočių gynyboje ir tą reikės taisyti.

REKLAMA

Žaidžiant gynyboje visad turime būti aktyvus, nesvarbu, ar spaudžiame po visą aikštę, ar naudojame kitas gynybos sistemas. Negalima ilsėtis aikštelėje, žaidėjai turi būti ambicingi, parodyti, jog nori žaisti visa širdimi.

17 klaidų, nedominavome gynyboje savo aikštės pusėje. Taip pat kvailai prasižengdavome. Turime būti ambicingi, negalima atsipalaiduoti. Vis dėlto rungtyniavome prieš Eurolygos komandą. Jie yra treniruojami puikaus trenerio, turi gerus žaidėjus.", - po mačo kalbėjo J.Plaza.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų