• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Kokio iššūkio reikia, jei esi greičiausias planetoje žmogus? Šešiskart olimpinis čempionas sprinteris Usainas Boltas vis dar nori žaisti futbolą ir tikisi kada nors sulaukti pasiūlymo žaisti kriketą. Tačiau pirmiausiai pokyčių reikėtų laukti 2016 metų Rio de Žanerio olimpiadoje.

REKLAMA
REKLAMA

„Sporte yra daug dalykų, kurių galėčiau imtis, - „Reuters“ sakė 26 metų jamaikietis. – Mano treneris norėtų, kad išmėginčiau jėgas 400 m distancijoje, o aš noriu pabandyti šuolių į tolį rungtį. Visuomet galima taikytis į rekordus, tačiau apie viską pagalvosime tuomet, kai baigsis sezonas.

REKLAMA

JAV žvaigždė Carlas Lewisas, kuris kaip U. Boltas dukart iš eilės laimėjo olimpinį 100 m bėgimą, vėliau keturis kartus iškovojo vyrų šuolio į tolį aukso medalį, pradedant 1984 metais Los Andželu ir baigiant 1996 metais Atlanta.

Priminsime, kad U. Boltas taip pat yra 100 m (9,58 sek.), 200 m (19,19 sek.) ir estafetės 4 po 100 m (36,84 sek.) pasaulio rekordininkas. Pastarąjį rekordą jis pasiekė Londono olimpiadoje su Jamaikos komandos nariais Nesta Carteriu, Michaelu Frateru ir Yohanu Blake'u.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų