• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Nėra nieko liūdnesnio, nei senos vyriškos piniginės vaizdas, ypač kai jižaismingaikyšo iš galinės kelnių kišenės. Nepaisydami patarimų ir rekomendacijų vyrai vis vien nesutinka keisti savo senų ir ištikimųdraugųį naujas ir stilingas pinigines. Nauja piniginė, kaip žinome, geresnė nei trys senos.

Nėra nieko liūdnesnio, nei senos vyriškos piniginės vaizdas, ypač kai jižaismingaikyšo iš galinės kelnių kišenės. Nepaisydami patarimų ir rekomendacijų vyrai vis vien nesutinka keisti savo senų ir ištikimųdraugųį naujas ir stilingas pinigines. Nauja piniginė, kaip žinome, geresnė nei trys senos.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Tikėtina, kad klasikinis stilius (įprastas) yra patogus, tačiau tuo pačiu jis yra labai nepraktiškas, nes galinė kišenė yra labai nesaugi vieta šeimos biudžetui laikyti. Be to, nepaisant to, kad vyriško piniginės būna nedidelės, jos dažnai tampa kišenvagių taikiniais. Taigi, galinė kišenė – tai netinkama vieta tokiai svarbiai detalei kaip piniginė.

REKLAMA

Šiuolaikinių vyriškų piniginių įvairovė

Šiuolaikinės piniginės pasižymi įvairiausiomis formomis, spalvomis ir raštais. Šis aksesuaras puikiai pabrėžia bet kurio vyro stilių ir statusą.

Visos vyriškos piniginės skiriasi savo patikimumu ir naudojimo patogumu: atidarant vienas pinigines akys krypsta į pinigų kuokštus, atidarius kitas pinigų nesimato visai, o kas yra geriau, sprendžia kiekvienas vyras individualiai. Vyriškų pinignių patogumas slypi, pirmiausia, daugybėje įvairiausių slaptų kišenėlių ir skyrių, skirtų monetoms, kupiūroms, vizitinėms kortelėms, prezervatyvams (čia nėra nieko gėdingo).

REKLAMA
REKLAMA

Piniginių rūšys

Iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti, kad piniginė – tai gan standartinis gaminys, negalintis pasigirti tam tikromis rūšimis. Iš tiesų viskas yra kitaip. Egzistuoja bent jau keletas piniginių rūšių (funkcinių).

Piniginė, skirta nešioti vidinėje kostiumo kišenėje

Piniginė, skirta nešioti vidinėje kostiumo kišenėje (nuotr. Gamintojo)Piniginė, skirta nešioti vidinėje kostiumo kišenėje (nuotr. Gamintojo)

Prašmatni, didelė pormonė. Jose džentelmenai dažniausiai nešiojasi lygias (nesulankstytas) kupiūras, debetines, kreditines korteles. Tokias pinigines rekomenduojama nešioti vidinėje švarko kišenėje. Manau, kad daugiau neturiu ką pasakyti apie šią piniginių rūšį, kadangi klasika visada lieka klasika.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Piniginė (dviejų dalių)

Piniginė (dviejų dalių) (nuotr. Gamintojo)Piniginė (dviejų dalių) (nuotr. Gamintojo)

Jose kupiūros sulankstomos per pusę. Yra skyrių vizitinėms kortelėms. Taip pat šiose piniginėse gali būti skyrius monetoms. Šias pinigines vyrai turėtų nešioti tiek su klasika, tiek su kasdiene apranga.

Piniginė (trijų dalių)

Piniginė (trijų dalių) (nuotr. Gamintojo)Piniginė (trijų dalių) (nuotr. Gamintojo)

Tokios piniginės skirtos nedidelėms grynų pinigų sumoms ir jos yra labiau pritaikytos kortelėms.

Odinės vyriškos piniginės

Odinės vyriškos piniginės (nuotr. Gamintojo)Odinės vyriškos piniginės (nuotr. Gamintojo)

Dažniausiai portmonė ir vyriškos piniginės gaminamos naudojant natūralias medžiagas, pavyzdžiui, odą. Šiuolaikinės galanterijos siūlo vyrams plačiausią portmonė ir piniginių asortimentą: nuo griežtų klasikinių variantų iki ekskliuzyvinių, pagamintų iš egzotinės odos.

REKLAMA

Kur kas demokratiškesni ir sportiškesni gaminiai gaminami iš tankaus audinio. Jose galima rasti praktiškų skyrių, užsegimų ir mini karabinų. Šios piniginės yra labai patogios naudoti ir jos gerai „įsipaišo“ į bendrą vaizdą.

Sportinė piniginė (nuotr. Gamintojo)Sportinė piniginė (nuotr. Gamintojo)

Stilingi variantai

Piniginė turi harmoningai derintis su bendru įvaizdžių ir papildyti jį. Griežti klasikiniai modeliai taps idealiais ir ištikimais pagalbininkais darbštiems ir versliems vyrams, o kas liečia pastaraisiais sezonais madingą rudą spalvą – toks variantas atkreips į save, pirmiausia, populiaraus stiliaus, vadinamo „casual“, gerbėjų dėmesį.

Stilinga piniginė (nuotr. Gamintojo)Stilinga piniginė (nuotr. Gamintojo)

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų